2777
2789
عنوان

ازدواج با خانمی که بچه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله پسرم ۲۱ که دیگه مستقل و با مادرم زندگی میکنه و دخترم ۱۶ که پیش مادرشه

خوب پس مشکل کجاست؟

بچهای شما که کنار شما نیستند.

فقط بچهای اون خانم که قرار باهاش ازدواج کنید هستند دیگه...

فقط قبل ازدواج دایم با اون خانم چندباری به تنهایی با بچها بیرون برید ببینید واکنش بچها چیه؟باهاشون حرف بزنید و...

ببنید بچهاگارد میگیرن...خودشون مایل هستن...

که بعد ازدواج تنشها کمتربشه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

اگه تو خودتون می بینید بتونید  این  زندگی رو مدیریت کنید و قبل از همسر بودن یه پدر خوب هم برای بچه ها باشین   که خیلی هم خوب 

شما هر چقدر روابطتتون  رو با بچه ها بهتر مدیریت  کنید کیفیت زندگیتون  هم بهتر میشه

من خانمی رو می شناسم که با سه تا بچه ی زیر ده سال با یه آقا ازدواج  کردن  آقا  واقعا داره برای بچه ها پدری  میکنه   و زندگیشون عالیه 

اگه تو خودتون می بینید بتونید این زندگی رو مدیریت کنید و قبل از همسر بودن یه پدر خوب هم برای بچه ه ...

بله درست می فرمایید. در زندکی مشترک اینچنینی سلامت روحی فرزندان از هر چیزی مهمتر است.

نخیر اگر این بدبختیه من دوست دارم همین کار و بکنم

چون از مجردی خسته شدی اینو میگی، اگه همون مشکلات قبلی دوباره برات پیش بیاد حاضری سر به کوه و بیابون بذاری اما متاهل نباشی 

چون از مجردی خسته شدی اینو میگی، اگه همون مشکلات قبلی دوباره برات پیش بیاد حاضری سر به کوه و بیابون ...

بله واقعا درسته

البته از مجردی خسته نشدم چون تمام وقتم متعلق به خودم هست ولی اساسا مجرد بودن با طبیعت سازگار نیست...