2777
2789
عنوان

ازدواج با خانمی که بچه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 46 پست
بله واقعا درستهالبته از مجردی خسته نشدم چون تمام وقتم متعلق به خودم هست ولی اساسا مجرد بودن با طبیعت ...

میتونی دوست دختر داشته باشی و یه تایم هایی رو با اون بگذرونی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. هستم. نه دیگه ازدواج برای من خیلی سخت شده. فکر می کنم مجردی رو ادامه بدم. 😊

مشخصه خیلی سختگیر و مشکل پسندی وگرنه یه همسایه داریم 85 سالشه، هفت سال پیش زنش فوت شد تا الان 3 الی 4 تا زن گرفته دیگه ازون که کمتر نیستی 

دلیل جدایی‌تون چیه صادقانه بگو تا خواهرانه راهنماییت کنم

ممنون از لطف شما. ولی واقعا دلیل جدایی زندگی قبلی چه نقشی در تداوم زندگی بعدی داره. دلیل جدایی همه عدم تفاهم. خوب حالا یا زن مقصر یا مرد. هیچکس خودشو مقصر نمی دونه. در ضمن من تصمیم دارم زندگیم رو با هر فردی فارغ از خاطرات خوب و بد گذشته شروع کنم. نسخه های زندگی متلاشی شده نمی‌تواند شفا دهنده زندگی نوپا باشد.

مشخصه خیلی سختگیر و مشکل پسندی وگرنه یه همسایه داریم 85 سالشه، هفت سال پیش زنش فوت شد تا الان 3 الی ...

بله من با هر کسی نمی تونم رابطه سالمی داشته باشم. باید درک و شعور متناسبی داشته باشه.