2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهل چرخ چیه بچه ها

وقتی اعصاب آدم خیلی خورده فقط ۴۰ چرخ جوابه😁😁

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
شما چرا به حرفش گوش دادی؟ پس خودتم مقصر بودی. مسئولیت پذیر باش و احساس قربانی بودنتو رها کن که در آی ...

برو بابا اومد دست زد به جای حساسم . من چیکار میکردم فکر میکردم خوب میشه گندشو در اورد خدا لعنتش کنه 

ما که مامانت رو‌ندیدیم وای خودت  خیلی مشکل داری .وحتما باید درمان بشی .اینجا هم کسی نمی تونه بهت کمک چندانی بکنه .ولی اینطور که من تجربه دارم تا حرف کسی برات درست نباشه به خرفش گوش نمیدی .احتمالا اون موقع حرف مامانت برات درست بوده که گوش کردی .

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

ما که مامانت رو‌ندیدیم وای خودت خیلی مشکل داری .وحتما باید درمان بشی .اینجا هم کسی نمی تونه بهت کمک ...

من چه میدونستم داره از خودش در میاره زنیکه خر بیشعور نفهم 

من چه میدونستم داره از خودش در میاره زنیکه خر بیشعور نفهم

اگه دوست داری دقیق بگو چی شده .شاید اتفاق بدی نیست و این حال خراب فقط تو ذهن شماست .

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم