2777
2789

سلام دوستان الان دو ساله ازدواج کردیم خودم ۲۵ سالمه و شوهرم ۳۱ سالشه و الان خیلی دوس دارم بچه دار شم ولی شوهرم نمیخاد هر وقت بهش میگم بیا بچه دار شیم یا باهاش حرف میزنم میگه من از بچه دار شدن میترسم یا هم میگه ما هنوز خودمون بچه ایم هنوز وقت داریم همش بهونه میاره سر این موضوع منم جدیدن همش فکرم درگیرشه و همش گریه میکنم که من اینقد دلم بچه میخاد ولی اون نه😒

be hapyy always

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااای باورم نمیشه عزیزم توی یکی دوماه گذشته این شاید دهمین موردی باشه که میبینم،حتی دور و برمم هستن از این حور مردا همش هم میگن بچه نمیخوایم همینطوری زندگیمون خوبه ،واقعا چرا اینقد زیاد شده،اینجوری که نمیشه

باهاش بشین جدی حرف بزن ببین بچه نخواستنش مقطعیه یا کلا بچه نمی خواد

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
به نظرم الان ازنظر سنی بهترین سن واسه بچه دار شدنههرچی سن بره بالاتر کیفیت تخمک و اسپرم میاد پایینفا ...

اره منم نظرم همینه ولی راضی نمیشه میترسم بعدش نتونم بچه دار شم😭

be hapyy always
به این موضوع فکر کردم ولی میترسم میگم با رضایت خودش باشه بهتره اونجوری شاید مخالفت شدید بکنه

اصلا گولش نزن چون ممکنه برات بد تموم شه

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
وااااای باورم نمیشه عزیزم توی یکی دوماه گذشته این شاید دهمین موردی باشه که میبینم،حتی دور و برمم هست ...

چه بد واقعا چرا اینطوری شده شاید از لحاظ مالی میترسن مردا

be hapyy always