2777
2789

من سرویس اورانوس خریدم اینو گذاشنم الان شما نطر بدید ب نظرتون همین خوبه واسه رو کابینت یا باز پاسماری بخرم بزارم رو کابینت الان این جا ادویه و جا نمک و این چیزا داره جا حبوباتی همه چی داره ولی موندم اینو بزارم رو کابینت یا باز یکی دیگه بخرم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۰ سال پیش ازدواج کردم عین این زردشو خریدم، قدیمیه دختر اینهمه مدلای قشنگتر هست، اون جانونیش هم برا من اصلا کاربرد نداشت

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

راستش سلیقه ایه.

ولی من روی کابینت هیچی نمیذارم.فقط چایساز هست رو کابینتم. ادویه ها و قند و چایی و همه وسیله های برقیم داخل کشوها و کابینت ها هستن

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)