2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اگر بچت پسر بود همچین نظری نداشتی

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
منم نمیخاستم دخترم میخاست یه بچه. ک من یهو باردارشدم ناخاسته 😄 الان خوشحالم

عزیزم به سلامتی ولی واقعا سخته زایمان هم کابوسه من اولی رو طبیعی آوردم دیگه ترس رفته تو دلم

بچه م دختره ولی ماشالا اینقدر شیطونه کم از پسر نداره

زنده باشه، دخترای الان اکثرا شیطونن

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

من و برادرم دوتا فرزندیم 

همسرم 5 فرزندن 

انقدر با هم خوبن کمک همن و...

من خودم درد خواهر نداشتن 

درد تنهایی زیاد کشیدم مطمئنا نمیذارم بچمم دچارش بشه دختر من ۶ سالشه من دو سه تا دیگه هم میخوام 

عزیزم به سلامتی ولی واقعا سخته زایمان هم کابوسه من اولی رو طبیعی آوردم دیگه ترس رفته تو دلم

منم کابوس بود برام از بارداری و زایمان و شیردهی خیلی بدم میومد منم طبیعی زایمان کردم‌. از لحاظ مالی هم ک اصلا وضعیت خوبی نداریم دیگ چیکارکنم خدا لطف کرد و یه پسر بهم بخشید نمیتونم ناشکری کنم انشالله خدا خودش کمک میکنه و این روزای سختم میگذره وزندگیم باوجود این بچع پراز شادی و رزق و روزی میشه. الان خوشحالم ک دیگ دخترم یه داداش داره و تنها نیست 🙂 ی بچه هم گناه داره مطمئنم خیلیی دراینده تنهامیشه تازه دوتا هم کمه ولی چ میشه کرد بااین اوضاع بد اقتصادی !

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من و برادرم دوتا فرزندیم همسرم 5 فرزندن انقدر با هم خوبن کمک همن و...من خودم درد خواهر نداشتن درد تن ...

اگ شرایط مالی اوکی باشه ادم ۴ تامیاره تنها نباشن ولی برای ما شرایط اقتصادیمون خیلی خراب

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگ شرایط مالی اوکی باشه ادم ۴ تامیاره تنها نباشن ولی برای ما شرایط اقتصادیمون خیلی خراب

انشاالله جلوتر وضعیت بهتر بشه 

من خودم خیلی برام ملاکه درسم تموم بشه سر کار برم و ....

و تا به خودم نرسم دیگه بچه نمیارم اول اولویت خودمم انشاالله بعدا بچه