2777
2789
عنوان

طلاق بخاطر ناتوانی مرد ممکن هست

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 50 پست
چقد از ازدواج میترسم

بدبین نشو گلم 

ولی من خیلی سعی کردم بهترینش رو انتخاب کنم 

خیلی سعی کردم دقت کنم 

شوهرم واقعا بی نقص به نظر میرسید 

نمی‌دونم چرا این شکلی با زندگی من بازی کرد 😔

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدبین نشو گلم ولی من خیلی سعی کردم بهترینش رو انتخاب کنم خیلی سعی کردم دقت کنم شوهرم واقعا بی نقص به ...

خیلی سخته خیلی

از تحمل من یکی که خارجه

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

خیلی سخته خیلیاز تحمل من یکی که خارجه

منم خیلی برام سخت بود 

خیلی دارم عذاب میکشم 

دو سال جنگیدم بخشیدم که حفظش کنم 

ولی دیگه با جونم داره بازی میکنه 

مجبورم از خودم که مهم تر نیست 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

اسی اینکه میگین مردونگی نداره تا چه حده ؟ همسرم من گاهی ۱۰ روز ۱۰ روز فاصله میده برای نزدیکی و میگه ...

عزیزم اوایل که ببخشید حسش نمیکردم 

بعد مدتی بهتر شد 

ولی اصلا راضی کننده نبود 

به زور قرص راضی کننده می‌شد 

هفته ای یکبار 

اگه خودم میرفتم سمتش 

میگفت ببخشید 

من الان نمیتونم امادگی ندارم 

معمولا چند ساعت قبلش باید قرص میخورد 

شاید چیزی مصرف میکنه

پولی نداره چیزی مصرف کنه 

نهایتا ترامادول یا قرص های جن سی 

که میگفت به تجویز پزشک هست 

اون رفتار قبلش برای مخ زنی بوده رفتار واقعیش اینه چه نترسی باهاش موندی تو خواب سرت نبره خودتم عقل در ...

یعنی انقد حرفه ای عمل کرده ؟

راستش الان هم به هر کی میگم 

شوهرم این شکلی هست باورش نمیشه 

بهم میگن شوهرت خیلی آدم خوبی به نظر میاد 

امکان نداره اینجوری باشه 

ازمایش هورمون بدید ...ی بار چندروز قرص نخوره و یک بار بعد قرص ها مجدد ازمایش را تکرار کنه ....احتمالش هست ک مشکلات هورمونی شدید باشه و حتی ممکنه نیاز به شوک درمانی باشه ...شاید مسئله ای را مخفی میکنه ....

ب هرحال ب نظرمن ک جون و جوونی توارزشش بیشتر از این حرفاس ، بردار وفرار کن بخاطر کتک هایی ک خوردی

اره خیلی اوکی به نظر میومد ازش پرسیدم مشکل جنس ی که نداری میگفت نه خیالت راحت

مردا حرفشون بدون مدرک و اثبات هیچی ارزشی نداره

مردا دروغ گفتن به زنو افتخار میدونن

چقدرساده ایید 

آخه انقدر تغییر به نظرم طببعی نیست من نشنیدم قرص این بلارو سر کسی بیاره

من قبلا قرص واسه جوش مصرف میکردم 

واقعا دیوانم کرده بود یه مدت 

بعد تموم شدن دوره دیگه عصبی نبودم 

بعضی قرص ها روی بدن جواب میده

ولی ممکنه روی اعصاب تاثیر بزاره 

این قرص های جن سی هم شنیدم از 

مواد درست میشه با درصد کم 

شوهرت باید آزمایش بده چون مصرفش قرص درمان مردونگی نیس

یا مشکل روانی داره یا داره موادی مثل شیشه مصرف میکنه چون اینا باعث افزایش مردونگی و این چیزا میشن مردا کشیده میشن سمت مصرفش 

بعدش توهم میزنن و کتک کاری و دیوونگی

اگر با نظرم مخالفی ممنون میشم ریپلای نزنی و بگذری😊