2777
2789
عنوان

طلاق بخاطر ناتوانی مرد ممکن هست

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 50 پست
ازمایش هورمون بدید ...ی بار چندروز قرص نخوره و یک بار بعد قرص ها مجدد ازمایش را تکرار کنه ....احتمال ...

بعد عقد بهم گفت 

رفته آزمایش هورمون داده و بهش گفتن 

به اندازه کافی تستسترون نداره 

و ممکنه عقیم باشه 

بهش گفتم چرا الان میگی ؟

گفت نگران نباش با قرص حل میشه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردا حرفشون بدون مدرک و اثبات هیچی ارزشی ندارهمردا دروغ گفتن به زنو افتخار میدوننچقدرساده ایید

خیلی دروغ ها بهم گفت خیلی 

زندگیم رو داغون کرد با دروغ هاش 

پنهان کاری هاش 

اونوقت من با صداقت جلو اومدم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

مردا میتونن ی ملتو گول بزنن اختلاس کنن اینکه چیزی نیست

من معمولا دست همه رو میخوندم 

عزیزم اوایل که ببخشید حسش نمیکردم بعد مدتی بهتر شد ولی اصلا راضی کننده نبود به زور قرص راضی کننده می ...

😔همسر منم خیلی زود چیز میشه مثلا ۵ دقیقه ای . بعد اکثرا هم من بهش میفهمونم و میرم سمتش هفته ای یبار بعضی وقتا ۱۰ روز یکبار . میگه بدنم ضعیف نمیتونم . ولی قرص نمیخوره

والا شوهر منم ازین قرص ها میخوره ولی وحشی نشده بخاطر اینکه نمیتونه کاری انجام بده داره اینجور می‌کنه ...

پنهان کاری میکنه 

یه مدت بهش گفتم ببین عصبی شدی 

قرص نخور ولش کن یه مدت نمیخورد خوب می‌شد 

ولی اصلا نمیتونست کاری کنه 

بازم دوباره میرفت سمت قرص 

ولی دیگه بهم نمیگفت ولی من متوجه بودم 

که مصرف میکنه 

😔همسر منم خیلی زود چیز میشه مثلا ۵ دقیقه ای . بعد اکثرا هم من بهش میفهمونم و میرم سمتش هفته ای یبار ...

رفتارش عادیه ؟

خودت آدم گرمی هستی ؟

چند سالته ؟

راستش من خیلی عذاب کشیدم 

یا باید کتک میخوردم یا باید مثل خواهر و 

برادر زندگی میکردیم 

بعد عقد بهم گفت رفته آزمایش هورمون داده و بهش گفتن به اندازه کافی تستسترون نداره و ممکنه عقیم باشه ب ...

ای بابا عزیزم همون ازمایش ها خودش میتونه مدرکی باشه برای شما ...

به نظرمن که دست خودش نیست ، اگه دوستش داری و کاربلده بگو نیاز تورو برطرف کنه و فوقش برای بچه دارشدن میری ای یو ای یا ای وی اف ...

ولی اگه حس میکنی توزندگیت این خلا را احساس میکنی و شبیه نشخوار ذهنی شده و در امان هم نیستی اصلا درحق خودت ظلم نکن

رفتارش عادیه ؟خودت آدم گرمی هستی ؟چند سالته ؟راستش من خیلی عذاب کشیدم یا باید کتک میخوردم یا باید مث ...

رفتار خوبه فقط مواقع دعوا خیلی عصبی میشه در حالت عادی نه عادی و مهربونه 

بله من هفته ای دو بار میخواستم ولی الان یبار یا ۱۰ روز یباره 

منم صبوری میکنم

ای بابا عزیزم همون ازمایش ها خودش میتونه مدرکی باشه برای شما ...به نظرمن که دست خودش نیست ، اگه دوست ...

آزمایش رو نیاورده بده به من که 

بهش گفتم مصرف این قرص ها تو رو عصبی کرده 

یه مدت نمیخورد درست می‌شد 

ولی نمیتونست کاری کنه 

نمی‌دونم چرا باز میرفت سمت قرص ها 

ولی دیگه بهم نمیگفت اما خودم میفهمیدم 

رفتار خوبه فقط مواقع دعوا خیلی عصبی میشه در حالت عادی نه عادی و مهربونه بله من هفته ای دو بار میخواس ...

نداشتن رابطه بهتر از اینه که وحشیانه بزنتت 

کاش نمیرفت سمت اون قرص ها 

کلا تعادلش رو از دست داد 

نداشتن رابطه بهتر از اینه که وحشیانه بزنتت کاش نمیرفت سمت اون قرص ها کلا تعادلش رو از دست داد

متاسفم عزیزم انشالله که حل میشه مشکلت توکل کن بخدا و عاقلانه تصمیم بگیر 

متاسفم عزیزم انشالله که حل میشه مشکلت توکل کن بخدا و عاقلانه تصمیم بگیر

امیدوارم گلم 

آزمایش رو نیاورده بده به من که بهش گفتم مصرف این قرص ها تو رو عصبی کرده یه مدت نمیخورد درست می‌شد ول ...

چون اعتماد به نفسش را از دست داده و دلش میخواد مثل بقیه افراد باشه ، دلش میخواد اون هم مثل بقیه مردها یه دلبری برای خانمش بکنه ...میخواد رضایت تورو به دست بیاره ....این طبیعیه که یواشکی قرص بخوره ولی باید بهش بفهمونی همونجوری بدون رابطه هم برات قابل احترام و عزیزه ،بهش بگی حس نیازت را ازطریقه رابطه اورال و با دست برطرف کنه .