2777
2789
عنوان

چطور میشه یکی از دل و جونمون بیرون کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 60 پست
این تویی که اون رو جایگزین می کنی اگه اون بیاد و بهت بده داره مجانی برات کار می کنه که طولی هم نمی ک ...

نه متاسفانه رها نمیکنه با اینکه توجهی هم از سمت نمیگیره اونقدر ولی انگار خودش میخواد ینی ی جوری رفتار می‌کنه که انگار تو همچنان تو زندگی من هستی حتی می‌گفت ازدواج هم کنم باهات ارتباطمو قطع نمیکنم ینی مستقیم نگفت ولی همین بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی طرف خودش بلد بوده یا ناخاسته وابسته میکنه؟ الان بمن بگه جونت بیار بزار میزارم کف دستش منی که مغ ...

امکان داره خودش خواسته باشه امکان هم داره بلد بوده باشه چون اینکار توی سرشت انسان هست

نه متاسفانه رها نمیکنه با اینکه توجهی هم از سمت نمیگیره اونقدر ولی انگار خودش میخواد ینی ی جوری رفتا ...

درسته در واقع احساس باید کنترل شه تا سرکوب اگه هوش منطقیت خلاف حرف هوش هیجانی رو زد باید داوری کنی که حق با کیه و بعد اون موقع کار درست رو می کنی

از نظر من اگه کتاب های خودتان را دوباره بسازید و هوش هیجانی رو بخونید توی تصمیم گیری و چگونگی عمل بهش موفق تر می شید البته پیشنهاد می کنم هوش هیجانی رو فقط قسمت هاییش رو بخونین که ازش سر در میارین و به کارتون میاد