2777
2789
عنوان

چطور میشه یکی از دل و جونمون بیرون کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست داری بگی چرا اینقدر ازش خوشت میاد و یا چرا نمی خوای خوشت بیاد

چونکه موانعی هست ایشون قراره بره ... 

رسیدنی در کار نیست .نمیدونم چرا انقد ازش خوشم میاد و بزرگش کردم به مرور و با شناختش بهش علاقه پیدا کردم

اگه با یبار گریه حل نشد چی نمیخام داغون بشم

مال من به دوسال گریه کردنم حل نشد🥺

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺

آره برای همین از روانشاسی نفوذ و سلطه خوشم میاد ببین چه راحت افراد وابسته می شن و بعد حاضر نیستن طرف رو ول کنن

البته این خطرناک نیست مگه اینکه بره توی حالت سواستفاده

اگه خودش بیاد بهت اون منابع رو بده چی؟ینی خودش بخواد

این تویی که اون رو جایگزین می کنی اگه اون بیاد و بهت بده داره مجانی برات کار می کنه که طولی هم نمی کشه که اونکار رو رها کنه چون می بینه سودی براش نداره

از همین میترسم منم .همینجوریش افسرده بودم تا باهاش آشنا شدم حال خوب پیدا کردم الان میترسم از آینده ی ...

نمیری اگع آدم بمیرع دردش کمتره 🥺

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
آره برای همین از روانشاسی نفوذ و سلطه خوشم میاد ببین چه راحت افراد وابسته می شن و بعد حاضر نیستن طرف ...

یعنی طرف خودش بلد بوده یا ناخاسته وابسته میکنه؟ الان بمن بگه جونت بیار بزار میزارم کف دستش منی که مغرور دو عالمم