2777
2789
عنوان

دل بعضی‌ها چرا انقدر سیاهه

330 بازدید | 28 پست

درد کتف و دست سمت چپ دارم ب شدت 

حس خفگی درد 

رفتم بیمارستان پرستار گفت علائم خوبه چیزیت نیس ک 

دکتر اکو نوشت و آزمایش انزیم دادم 

یعنی یک پرستار نباید بدونه بعضی چیزارو نوار قلب نشون نمیده 

بلند بلند با همکارش میگفت بعضی زنا خودشونو میزنن ب غش 

البته من غش نداشتم 

با شوهرشون قهرن میان اینجا الکی شوهره کارت بکشه 

واقعا دلم شکست 

من سرم دستم بود موقه برگشت هم ندیدمش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون چند نمونه اونجوری دیدن و خسته و بی حوصلن

از این حرفا میزنن کلا پرستارارو جدی نگیر

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

عزیزم ب دل نگیر معمولا اینجور ادما زیادن

من داشتم ی بار میمردم رفتم اورژانس اصلا واسشون مهم ‌نبود درحال بگو بخندن بودن

سعی کن از مطب دکتروقت بگیری بری این علائمم بیشتر نشون میده استرس و اظطراب داری

اگه تهرانی ممکنه بخاطر آلودگی هوا یا کوفتگی ناشی از بلند کردن بارسنگین باشهپرستارها هم فشار روشونه ب ...

عزیزم اوناهم باید درک کنن 

ما بیماریم

من درک کردم ک چیزی نگفتم 

چند وقت دست چپم درد میکنه 

حس خفگی ذارم 

منم بستری بودم یبار انژیو کتم مونده بود تو دستم سرمو مشیده بودن و دیگه نیاز ب سرم نبود هی میگفتم اینو باز کنید اذیتم میکنه دستم ورم کرده بود س روز دستم بود خلاصه شوهرم زنگ بود بهم گفتم انژیو کتمو باز نمیکنن دستم درد میکنه شوعرمم قط کرد زنگ زد بیمارستان گفت چرا بازش نمیکنید اذیت داره میشه دیدم پرستارا دارن بهم میگن وای یعنی ی زن انقد باید وابسته شوعرش باشه زنگ بزنه بگه ب شوهرش بگو انژیو کتمو باز کنن 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
عزیزم اوناهم باید درک کنن ما بیماریممن درک کردم ک چیزی نگفتم چند وقت دست چپم درد میکنه حس خفگی ذارم

بهش فکر نکن واقعا ارزش نداره من بعضی وقت‌ها واقعا برای از پرستارها ناراحت میشم اصن فضای بیمارستانی دیوانه کننده است