2777
2789
عنوان

خانما کابینت یا طلا

159 بازدید | 16 پست

من احتمالا شهریپر عروسی کنم 

اونجور که حساب کردیم حدود ۲۰۰میلیون شایدم بیشتر برامون کادو عروسی در بیاد 

حالا خونمون نو سازه فعلا کابینت و کمد نداره نامزدم میگه پول ندارم تا چند ماه دیگه یعنی میفته فروردین سال اینده 

حالا بنظرتون کابینت کنیم یا من بدم طلا 

تاحالا کلا ۱۲گرم طلا برام خریدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کابینت طلا خر کیه

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

با این گرونی طلا دلم برای دختر پسرلی الان میسوزه طفلیا چقددددد باید هزینه کنن یه نشون یا خلقه بگیرن سرپیس طلا که پیش کش

یادش بخیر سال۸۴ حلقم شد ۱۲۰ هزار اونم چه حلقه سنگینی سرویس عروسیمم ۴۸۰ هزار

کابینت دیگه

کابینت مث طلا میمونه خیییلی گرون میشه هرچقد دیرتر بزنی

فقط ایران ♥️👑کوروش شاه ِ شاهان 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛

با این گرونی طلا دلم برای دختر پسرلی الان میسوزه طفلیا چقددددد باید هزینه کنن یه نشون یا خلقه بگیرن ...

بخدا موندم چیکار کنم تمام جهیزیه بجز فرش و تلویزیون با منه

حالا میگه تصمیم با خودته طلا بخر یا کابینت کن 

البته وام ازدواجی داریم اما هنوز براش تصمیم نگرفتیم

بخدا موندم چیکار کنم تمام جهیزیه بجز فرش و تلویزیون با منهحالا میگه تصمیم با خودته طلا بخر یا کابینت ...

میدونم گلم گرونیه لعنتی

میتونی نصفشو طلا بگیری باقیشو کابینت بده 

بهتر نیس.؟

میدونم کمه واسه کابینت ولی باقیموندشم قسطی بده شوعرت

کابینت ولی از بس میگن خود گذشتگی نکن موندم چیکار کنم

خونه بدون کابینت میشه اصلا وسایلت رو کجا میخوای بزاری اون جوری خودت بدتر عذاب میکشی من بودم این پول رو خرج کابینت میکردم

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹