2777
2789

من شش سال پیش با اقایی وکیل بی شرفی آشنا شدم منم ساده وچشم گوش بسته بهش اعتماد کردم ازم خواستگاری کردم منم که هیچکی ندارم صیغش شدم خیلی اذیتم کرد که اصلا گفتن نداره بعدها فهمیدم هم زن وبچه داره هم زن صیغه ای ارایشگر باهاشه که خیلی سوگولیش کاری ندارم ولی چرا من بازیچه کرد مگه ازخدا بی خبره خیلی هم ادعا خدا شناسی داره میخواستم برم چندین بار شکایتش کنم ولی دلم برا زن وبچش میسوزه  ولی ازدرون نابودم من واگذارش بخدا کردم ولی اون روزبه روز سالم تر وموفق تر من داغون تر بدبخت تر میشم چرا به نظرتون خدا جوابش میده من دیگه ناامیدشدم از خداهم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از ما زنا این بازیارو خوردیم و همچنان هم دارن میخورن. بدون اولیش نبودی اخریشم نیستی . راجبه اینکه روز به روز زندگیشون بهتر میشه ام خودمم توش موندم

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝

من چشم گوش بسته بودم خیلی مذهبی اولین مردی بود که توعمرم باهاش حرف زده بودم یارو جانباز ۷۰ درصد بود یعنی جسم علیل داشت نمیخوام بیشتر دربارش بگم شاید کسی بشناسش  خب اعتماد کردم گفتم باین شرایط نمیتونه ادم بدی باشه ولی خبر نداشتم پست ترین و شیطان صفت ترین ادمی که قراره بیا توزندگیم مرد پست فطرت که من بازیچه خودش کرد برا لذت بردنش با زن ارایشگری بخدا ریالی هم برام خرج نکرده که بگم به خاطر پولش رفتم حتی پفکی ازاول آشنایی تا حالا برام نخریده موجود خبیث به تمام معنا