iran_sarboland مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 2618 عنوان این کیف دخترونس❓ 353 بازدید | 40 پست برای کلاس اول پسرم خریدم بابام میگه ستاره داره دخترونس اما من میگم چون تیرس و طرح فضا و کهکشان صرفا دخترونه نیست 1404/05/12 | 02:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عجببببب عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 11895 اره بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 15577 اره ولی زشته قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
96janan عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 28212 برای پسربچه ها طرحهای بهتری هم هست مخصوصا که ابتداییه کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️
آرزو1388 عضویت: 1404/02/30 تعداد پست: 19799 فرقی نداره برا پسر و دختر ولی بیشتر پسرونه هست تا دخترونه هیچ علاقهای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم. https://daigo.ir/secret/21646061130🦄 🙃 لینک چت🙃
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 25525 نمیدونم هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖