2777
2789

بچه ها نظرتون درباره بچه چیه و اینکه قبلش چه کارایی مهمه که انجام بدید اوضاع مالیتون روحیتون باید تو‌چه وضعی باشه من یدونه سقط داشتم ولی وقتی باردار بودم واقعا اونجا فهمیدم اوضاع روحی خیلی مهمه و همچنین مالی بعد سقط تصمیم دارم بیشتر رو وضعیت مالی و روحی تمرکز کنم نظر شما چیه ضمنا خودم ۲۰شوهرم ۲۳عجله نیازه یا نه ؟

وای چقدر سنتون کمه حتما به خودت فرصت بده و حال روحی و وضع مالی رو بهتر کنید بعد بچه بیارید

من بالای ۳۰ و شوهرم بالای ۴۰ سالشه هنوز بخاطر شرایط مالی دلم نمیخواد بچه بیارم گیر کنه تو این دنیا

لطفا درخواست دوستی ندید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه همسرت سنش کمه 😁 فرصت که داری از من میشنوی زیر ۲۵ سال نی نی دار شو

خیلی ترس دارم مخصوصا بعد اینکه سقط داشتم 😫اره ۵ساله ام هست ازدواج کردیم فشاری که رو ما میزارن رو هیچکس نیست مخصوصا که هم خودم هم شوهرم تک فرزندیم

خیلی ترس دارم مخصوصا بعد اینکه سقط داشتم 😫اره ۵ساله ام هست ازدواج کردیم فشاری که رو ما میزارن رو هی ...

اها فکر کردم تازه ازدواج کردی 

من خیلی پشیمونم که عقب انداختم بارداریو .. اخه رو سن خیلی حساسم 🥲 همسرمم گناه داشت میتونست تو سن زیر ۳۰ پدر شه .. بعدشم مشکلاتی داشتیم و ب سختی باردار شدم کاش از قبل دنبال درمان یا ازمایشات و ..میرفتم 

وای چقدر سنتون کمه حتما به خودت فرصت بده و حال روحی و وضع مالی رو بهتر کنید بعد بچه بیاریدمن بالای ۳ ...

دقیقا خودمم همینم بخدا هر عنی که میاد خونش دو روز بعد ازدواج میگن ۵ماهه حاملس فقط فشارا رو‌منه دائما میگن بچه بیار ۵سال ازدواج کردم اهمیت ندادم الان میگن نازاعه شوهرم میگه هم سنای ما پی عشق و حالن اهمیت نده الان موندم بین دو راهی از لحاظ روحی ام دلم نمیخواد از لحاظ مالی ماشین داریم خونه ام پدرشوهرم داده ولی دلم میخواد پیشرفت کنم روحیه ام خوب شه بعد تازگیا سقطم داشتم 

نه عزیزم عجله نکن هم سنتون کمه و هم اوضاع مملکت و کلا دنیا رو هواس.بذار اوضاع درست بشه و تکلیف معلوم بشه الکی یه طفل معصوم رو تو این اوضاع بدبخت نکن.کاش منم هنوز تو اسپ رم بودم بخدا🤣🤣🤣🤣

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
اها فکر کردم تازه ازدواج کردی من خیلی پشیمونم که عقب انداختم بارداریو .. اخه رو سن خیلی حساسم 🥲 همس ...

بخدا فکر نکنی میشه اصلا ناراحت این نباش زندگی به خودت تلخ نکن ۳۰بخدا بهترین سنه چرا فکر میکنی قبلش بچه بیاری خوشبخت تری 😑

عزیزم ماشالله به خودت و همسرت

بنظرم چیزی که از همه چیز مهمتره، روحیه، صبر، صبر و بازهم صبر زوجینه

ببین اگر اعصاب و آرامش مناسب رو دارین بچه دار بشین.خوده بارداری پروسه ی پر استرس و غیر قابل پیش بینی هست

اگر ذره ای صبر و حوصله و اعصاب نداشته باشی واقعا بهتون سخت میگذره و کم کم مشکلاتی رو برای خودت و همسرت میاره.

بچه داری هم که دیگه خیلیییی صبر میخواد

به این هم فکر نکن که مادری خواهری بهتون کمک میکنن ببین خودت و شوهرت از پس کارها برمیایین یا نه

اگر برمیایید که یا علی اگر نه فعلا دست نگهدارید

تا خدا هست ... زندگی هست 😊
همون که جنگ شد باردار بودم سقط کردم سر همین جنگ 😑

آخییی عزیزم

پس حداقل ۶ ماه صبر کن بعد با نظر پزشک و توضیحاتی که بالاتر گفتم ، اونوقت اقدام کن

تا خدا هست ... زندگی هست 😊
بخدا فکر نکنی میشه اصلا ناراحت این نباش زندگی به خودت تلخ نکن ۳۰بخدا بهترین سنه چرا فکر میکنی قبلش ب ...

باردار هستما من زیر ۳۰ سالم ولی خیلی سخت شد تا باردار شدم .. کلا من ادم کمالگرایی بودم و میخواستم همهههه چی تکمیل باشه بعد بچه بیارم ولی دوستامو که نگاه میکنم و سن بچه هاشون و خودشون و مقایسه میکنم با خودم، خیلی غصه گذشته و عمر از دست رفته رو میخورم .. 

انقدر اذیت شدم و گریه کردم تا اخر خدا منو تو عمل انجام شده گذاشت و یهویی تو اوج ناامیدی باردار شدم طبیعی .. 

چون بارها گفتم خدایا میدونستی که من این اخلاق و ویژگی مضخرفو دارم که کمالگرام چرا یهویی به من بچه ندادی 

عزیزم ماشالله به خودت و همسرتبنظرم چیزی که از همه چیز مهمتره، روحیه، صبر، صبر و بازهم صبر زوجینهببین ...

نه واقعا روحیه ندارم مامانم که دوره ازم مادرشوهرمم از پدر ‌‌مادرش مراقبت میکنه با اینکه هم شوهرم هم من تک فرزندم ولی کمکی هم نداریم تازگیا یه سقط داشتم اصلا هنوزم تو حال خرابی همونم ولی فقط دیگران فشار میارن که ۵سالع ازدواج کردید بیارید بخدا نمی‌دونم چرا هر عنی که دوروز نیومده خونش میزاعه که انقدر دیگران هعی بکوبن تو سر آدم شوهرم که میگه ول کن هم سنای ما تو عشق حالن اهمیت نده به فکر خودت باش درس بخون بگردیم جمع کنیم پیشرفت کنیم فقط فشار دیگران نمی‌دونم چیکار کنم 

من وضع مالیمون عالی خودم ۳۰ شوهرم ۳۸ هنوز ت فکر بچه نیستیم چیکار حرف بقیه داری بزار هر چی میخان بگن

جوابشون چی میگی دقیقا 😂به منم بگو نجات بدم خودمو تازگیا سقطم داشتم