2777
2789
عنوان

کسایی که هنوز دو نفرن و تصمیم به سه نفره شدن دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 19 پست
باردار هستما من زیر ۳۰ سالم ولی خیلی سخت شد تا باردار شدم .. کلا من ادم کمالگرایی بودم و میخواستم هم ...

اره خب فاصله سنی خیلی مهمه منم دوستدارم فاصله سنی با بچم کم می‌بود اما خب من ۲۴ سالگی ازدواج کردم تا امدم خونه خودم ۲۶ سالم شد این حرف شما ماله دخترای ۲۰ سالس 

بقول شما تو ۲۰ سالگی ازدواج میکردم خدا یهو میداد خوب بود 

باردار هستما من زیر ۳۰ سالم ولی خیلی سخت شد تا باردار شدم .. کلا من ادم کمالگرایی بودم و میخواستم هم ...

بهترین سن همینه پخته تر شدی بهتر تربیت میکنی بخدا که سنت عالیه من الان ۲۰ام فک کن بیارم چی میفهمم از بچه داری از تربیت چون خودم بچم هنوز ۵ساله ازدواج کردم با آزمون خطا شدم ۲۰از غذا پختن بگیر تا خونه داری تا به خودم رسیدن خانمی کردن الانم بچه بیارم خیلی سخته چون پر از خطام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون که جنگ شد باردار بودم سقط کردم سر همین جنگ 😑

ای وای.پس الان اصلااااااا تو فکرش نباش.کلا از فکرش بیا بیرون.چون احتمال ۹۰درصد به زودی دوباره شروع میشه و خدایی نکرده اگه دوباره سقط کنی شاید دیگه نتونی بچه‌دار بشی.بذار تکلیف مشخص بشه و اوضاع آروم‌ بشه بعد برو تو فکرش.عجله نکن از نظر سن حالاحالاها وقت دارید.

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
ای وای.پس الان اصلااااااا تو فکرش نباش.کلا از فکرش بیا بیرون.چون احتمال ۹۰درصد به زودی دوباره شروع م ...

دلم میخواد درس بخونم خودمم هم‌خیاطم هم شینیون کار دلم میخواد برم دوباره سرکار درسمم‌شروع کنم از فکرش بیام بیرون 

دلم میخواد درس بخونم خودمم هم‌خیاطم هم شینیون کار دلم میخواد برم دوباره سرکار درسمم‌شروع کنم از فکرش ...

آره عزیزم عالیه حتما خودتو سرگرم کن.واسه بچه‌دار شدن حالاحالاها وقت داری.بچه خوبه ولی خیلی دست و پا گیره.بچه‌دار بشی دست و پات بسته میشه و خیلی از کارای الانو نمیتونی انجام بدی.

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏