2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید قول هایی که به خودت میدی رو بهش عمل کنی

ادم وقتی میگه مثلا امروز فلان کار رو انجام میدم ولی نکنه، و هی این موضوع تکرار بشه، مغز میگه خب هیچکاری نباید کرد و همینجوری درسته دیگه، و اعتمادبنفست هم به فنا میره

باید خودت جدی و مصمم بشی و به خودت تعهد داشته باشی، حتی شده زوری

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
باید قول هایی که به خودت میدی رو بهش عمل کنیادم وقتی میگه مثلا امروز فلان کار رو انجام میدم ولی نکنه ...

الان دقیقا همین بلا سرم امده حالم بده از خودم بدم میاد

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

الان دقیقا همین بلا سرم امده حالم بده از خودم بدم میاد

خب درستش کن عزیزم

از همین الان شروع کن

گوشیتو بزار کنار و بخواب

صبح بیدارشدی هم یکی یکی قولهایی که به خودت داده بودی رو بنویس تا یادت بمونه و انجامشون بده، تیک بزن

خیلی حس خوبی پیدا میکنی 

و بازم این کارو ادامه بده تا درونت شکل بگیره😍

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
خب درستش کن عزیزماز همین الان شروع کنگوشیتو بزار کنار و بخوابصبح بیدارشدی هم یکی یکی قولهایی که به خ ...

دعا. کن بتووننم 

دعا. کن بتووننم

حتما میتونی عزیزم

فردا بیا همینجا پیامم رو ریپلای بزن و بگو چیکارا کردی

منتظرتم🥳

حتما میتونی عزیزمفردا بیا همینجا پیامم رو ریپلای بزن و بگو چیکارا کردیمنتظرتم🥳

باشه گلم ممنون

باشه گلم ممنون

سلام عزیزم

امروز یادت باشه دو تا کار عقب افتاده رو انجام بدی

سختارو اول انجام بده تا راحت بشی😉