2821
2789
عنوان

خرید خونه ماهانه

187 بازدید | 7 پست

بچه ها با این اوضاع ماهانه چقدر هزینه خورد خوراکتون میشه من هفتگی خرید میکردم امروز دیگه با شوهرم تصمیم گرفتیم ماهانه یدفعه بریم فروشگاه کامل خرید کنیم ضمنا فعلا دو نفریم به نظرتون ماهیانه چقدر میشه 

ما همیشه ماهیانه میخریم خریدای هایپر رو

ولی گرون تر در میاد.

۵/۶ تومن میشه، برای دونفر 

سبزیجات و میوه و گوشت و مرغ و برنج هم جدا میخریم

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ما همیشه ماهیانه میخریم خریدای هایپر روولی گرون تر در میاد.۵/۶ تومن میشه، برای دونفر سبزیجات و میوه ...

منم هفتگی میخریدم به غیر برنج همون ماهانه ۴تا ۵ می‌شد الان تو فکر برنامه ریزیم 😑

منم هفتگی میخریدم به غیر برنج همون ماهانه ۴تا ۵ می‌شد الان تو فکر برنامه ریزیم 😑

میخوای مناسب تر در بیاد از هایپر نخر عزیزم 

از عمده فروش بخر

هایپر بری باز همون میشه حتی بیشتر

شمام دو نفری و اینکه چجوری برنامه ریزی داری ؟

آره عزیزم دونفریم

میوه و سبزیجات رو هفتگی میخریم از تره بار

گوشت و مرغ و ماهی و محصولات پروتئینی رو هم همین طور چون فریز کردنشون رو ب مدت زیاد دوست ندارم. کلا بیشتر از یک هفته چیزی فریز نمیکنم پس تازه ب تازه میخریم.

لبنیات و شوینده ها و لوازم بهداشتی مثل دستمال توالت رو ، ماکارونی و‌ رب گوجه و تخم مرغ و نایلون فریزر و زباله و اقلام صبحانه و شکلات و تنقلات و انواع خوراکی ها رو از هایپر میخریم.

برنج ایرانی داشته باشه ، از همونجا میخریم تقریبا هر ۴۰ روز ده کیلو‌ مصرف داریم...

جمع همشون ۱۰/۱۲ تومن میشه در ماه

البته یکی دوماهه این مبلغ میشه چون این مدت اخیر خیلی همه چیز گرون تر شده

قبلا با ۸ تومن هم جمع میشد

آره عزیزم دونفریممیوه و سبزیجات رو هفتگی میخریم از تره بارگوشت و مرغ و ماهی و محصولات پروتئینی رو هم ...

ما این همه مصرف نداریم چون بیشتر خانواده هامون دعوت میکنن هفته ای سه روز اونجاییم میوه هامم بابام میفرسته اکثرا کمتر برای من میشه ولی چون یه خورده ولخرجی داریم میخوام جمع ‌وجور تر بشم که دیگه باید کم کم سه نفره بشیم نیاز به پیشرفته 😄

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز