2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایسلند،مردم کتابخون و با سوادی داره

دمای منفی بیست

همه جا یخ و یخبندونه 

شش ماه سال خورشید نیست

جمعیتش از اصفهان کمتره

دوست من از ایتالیا با اراسموس رفت ایسلند

داشت روانی می‌شد اون ۶ ماهو

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

دمای منفی بیستهمه جا یخ و یخبندونه شش ماه سال خورشید نیستجمعیتش از اصفهان کمترهدوست من از ایتالیا با ...

من که قصد مهاجرت ندارم ولی مردمشو خیلی خوشم میاد

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

دمای منفی بیستهمه جا یخ و یخبندونه شش ماه سال خورشید نیستجمعیتش از اصفهان کمترهدوست من از ایتالیا با ...

شیش ماه سال خورشید نیست وااي عاشقش شدم

لا تهتم بأحد سوي نفسك

شیش ماه سال خورشید نیست وااي عاشقش شدم

ببین خیلی سخته 

گفتنش راحته

دوست منم مثل شما بود ولی میگفت دارم روانی میشم 

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

آمریکا شهر نیویورک تا ابدددددد😭😭😭♥️

پر از بی خانمانه...

پیج فرنگ نما رو تو اینستا ببینید 

و همینطور مستند ایکسونامی 

از ماست که بر ماست ، منظور کُل آدماست🌍🌏🌎                        🪩   برای عقل و انسانیت های از دست رفته گریانم   🩷 آن صاحبِ زمین و زمان و شاهِ جهان را خواهانم  🔷️گر چه پُر ز گناهان و نادانی ام ولی لااقل هر  چه     گناه  و   پلیدیست  را  ز ابلیس و پیروانِ جن و اِنسش دانم و نابودیشان را جویانم     که تمام احوالات بد و پلیدی ها و بیچاره گی ها و  جنایات طول تاریخ بشر و مُلک وجود خودمون از گور ابلیسه  نه    خالق    یکتاای مهربانترین که عقل و ادراک و شعور و اختیار داد و با هزاران پیامبر هدایت کرد به سمت نور و نیکی ها واَنوار خودش (۱۴ معصوم و دلایل خلقت و سَروران دو عالم) و گفت  انتخاب کن  بین  نور  و ظلمت   ،   حق و باطلخیر و شَر   ،     هدف از خلقت،  انتخاب کردن بین دو تا راهه و عبادتشونه ، راه سومی نیست  ،   کدووم رو انتخاب میکنیم  ،  اجازه مییدیم  وارد قلبمون  بششه و در موردش تفکر میکنیم و براشون زندگی کنیم.💚🪴https://tooloe72.blogfa.com/