2777
2789

دوستان عزیز 

من یه پیج دارم تازه زدم پیجمو یه هفتست زدم 

پست میزارم ۱۰۰۰نفر میبینن ۲۰۰۰نفر ۳۰۰۰نفر 

ولی فقط هیچ تعاملی صورت نگرفته جز چنتا لایک و به نفر فالو کرده🤣🤣🤣🤣

کسی راه حل داره ؟؟

والا سر در نمیارم ولی به عنوان مصرف کننده خب باید مخاطب یه چیزی تو پیج ببینه که ترغیبش کنه این پیجو فالو کنه تا گمش نکنه

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا سر در نمیارم ولی به عنوان مصرف کننده خب باید مخاطب یه چیزی تو پیج ببینه که ترغیبش کنه این پیجو ...

هیچ هایلایتی جز درباره من نذاشتم ، ینی واردش بشی میگی چه پیج بی بخاری 😂 

خصوصی کنم که اکسپلور نمیره پستم 🤒

آها میخوای تولید محتوا کنی من اشتباه فهمیدم 

فعالیتت رو باید زیاد کنی از بین ۲۰ تا پست یکی شون لایک و کامنت بالا میگیره نا امید نشو زمان میبره

آها میخوای تولید محتوا کنی من اشتباه فهمیدم فعالیتت رو باید زیاد کنی از بین ۲۰ تا پست یکی شون لایک و ...

میگم پیجم استوری نمیزارم ، هایلایتم ندارم ، آخه بهم گفتن وقتی مخاطب نداری استوری نذار 

هیچ هایلایتی جز درباره من نذاشتم ، ینی واردش بشی میگی چه پیج بی بخاری 😂

بخاطر همونه

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻