2777
2789
عنوان

کاربرای فخرفروش ومزخرف اه

210 بازدید | 37 پست

وای بچه هادیدیدچقدتاپیک اینکه وای من خوشگلم توچشمم جدیایه تاپیک دیدم امشب طرف میگه شوهرم زشته ولی خودم قشنگم سرهمین خانواده ام میگ جداشووووووحالامنظورمن کلااون نیس درکل خیلی زیادشدن اصلاچجوری روشون میشه میان همچین تاپیکایی میزنن🙁🙁🙁فازتون چیه خدای؟تواین سایت پرازآدمایی که کلی غصه دارن حتی بخاطرچهره اشون یایکی میادمیگه وای شوهرم پولدار فلان یاازعاشقانه های شوهرشون میگ اول اینکه این سایت برای مسائل زنان بودحالاکه به دردل کشیده شده همه کنارهمیم درست نیس فخرفروشی کنیم درست نیس دل بسوزونیم ماهاخودمون ازاون اینستای کوفتی دل کندیم اومدیم اینجابه دوراز تجملات باشی خداروخوش نمیاداینجارم ب گند بکشن ومطمنم پشت این کاربرا پراز ادمای عقده ای مدیونیدبگیدوای دلت سوخته چون توندای بخدادارم خداروهزارمرتبه شکرازهرلحاظ خوبم ولی بخداتاپیکای بقیه ارومیبنم دلم مچاله میشه نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خلاصه 

شوهرم یه سرویس طلا خرید دعوا کردم که چرا دوتا نخریدی 

سه ماهه التماسم میکنه ببخشمش دیروزم گل و کیک و هدیه خریده بود خونرو زد بنامم تا بخشیدم 

مادرشوهرم هعی زنگ التماس که بیا اینجا دلم تنگه 

شوهرمم قدش ۱۹۹ تا هست واقعا تایپم نیست خودم انقد جذاب و خوشگل 

جدا شم بظرت؟

مایی که شوهرمون قشنگه خودمون زشتیم اگه بگیم فخر فروشیه؟ :))

😂😂نه توبگوووو به تومیرسه😂ولی بخداجدی میگم اصلاتاپیکارو میخونم اونایی ک مشکل دارن باورت میشه دوست دارم برم بغلشون کنم یه زمانی حدود۱۰سال پیش توانیدترین حالت ممکن زندگی میکردم نمیشه گفت حیف ولی درکشون میکنم😔

اینجا بیشتر از اینیستا سمه😂

چنان عقده ای هایی میبینم من اینجا بخدا عوقم میگیره، مگه تو کدوم جهنم دره ای زندگی کردن که این همه عقده دارن

(البته به اون خانمی که میگه خانوادم میگن جدا شو حق میدم. مردی که حامی نباشه و حس امنیت نده زندگی باهاش سخته) 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
😐😐😐😐😐میخوای بزنن تو سرخودشون که دلت خنک بشه

مگه میگم بزنن توسرخودشون درست بخون متن!!میگم اینجاپره ازمشکلات مثلا خدایی نکرده توامشب دلت گرفتهههه دورازجون ازشوهرتتت کتک خوردی یامثلاخیانت دیدی بعداوندی سایت درددل بعدیکی بیادمسخره ترین تاپیک وبزنه وتوبدترین فروپاشی اون لحظه داری میگی ببینامشکل من چیه ماله این پیش خودت میگی خدایا مصبتوشکر

اره خلاصه شوهرم یه سرویس طلا خرید دعوا کردم که چرا دوتا نخریدی سه ماهه التماسم میکنه ببخشمش دیروزم گ ...

وووااای اره اره بخدا مشابهشووودیدیم😂😂😂😂دلت نخواد الان منم تو پنتهوس خونه نشستممممم دارم اناناس قاچ یمکنم

مگه میگم بزنن توسرخودشون درست بخون متن!!میگم اینجاپره ازمشکلات مثلا خدایی نکرده توامشب دلت گرفتهههه ...

درست خوندم

دیگه زندگی همین

گاهی شادیم گاهی غمگین

فکر نکن فخر فروشی میکنن

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌