2777
2789

خواهرکوچیکم دو تادخترداره وخونشون تویه شهرکناریمونه ودرماه بیسترازده روزخونمونن زمانی هم که میان این خونه دراختیارشونه ازهمه لحاظ.ازاسباب بازی بچه هاگرفته تاهمه جی.منم تاحالابهشون نگفتم بالای جشمتون ابرویه.بهترین پذیرایی باوجودی ک ماازاوناوصعمون خیلی ضعیفتره.حالایه روزدختراش بهونه گرفتن شمابیان خونمون مارفتیم اسباب بازی بچه هاروقایم کرده بودن که بچه های من دست نزنن دستم میزدن دخترش میگفت یه دونه بردارین وفوراهم نیگفت بزارین سرجاش دخترکوچیکموازاتاق بیرون کرده بودکه دست نزنه بچه هام خیلی ناراحت شدن.ب نظرت چطورباهاشون برخوردکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر رفت و امد باهاش رو دوست داری اهمیت ندهاگرم حوصله شو نداری کم کم رفتار خودش رو داشته باش

ب خداحتی خودم غذادرست کردم که توزحمت نیوفتن باهامون بردم

وقتی زیادی رو بدی همینه

خیلی خودتو دست کم میگبری. نگرانی خسته نشن خرج نکنن اذیت نشن. بها نمبدی ب خودت اونا هم ارزش قائل نمیشن

من خودم خواهرم نه. ولی یکی از نزدیکانم همینطوری بود. اسباب بازی ک‌هیچ بچه پاش میرفت روی ریشه فرش،پشت سرش درست میکرد. کیکی چیزی میبردم یا خودش میاورد روی روفرشی اش ی فرش دیگه مینداخت. حالمو بد میکرد

بعد میومدن خونمون تا از تو اتاقا آبکش پیدا میکردم اونقد بریز بپاش میکردن بچه هاش. کم کم فاصله گرفتیم دو هفته یکبارخونمون بودن الان چهارساله نیومدن

صد در صد  به مدت مثل خودشون رفتار کن . به بچه هات یاد بده مثل خودشون رفتار کنند اگه اعتراض کردن خودت برو جلو بگو خاله اون روز رو یادتون میاد که شما هم همین کارارو کردین؟!!

عزیزم چون خواهرت بچه هاشو میشناسه اسباب بازی هارو جمع کردن، میدونست اگ بیاین دعواشون میفته ناراحت نشو بچه ان 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

عزیزم چون خواهرت بچه هاشو میشناسه اسباب بازی هارو جمع کردن، میدونست اگ بیاین دعواشون میفته ناراحت نش ...

ولی شمام از این به بعد هروقت خواستن بیان تمام وسایلی ک تو دست پا هستن جمع کن بذار تو کمدای بالا که هم ریخت و پاش نشه هم یه درس عبرت بشه برای اون بچه کوچولوها 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

از بس رو دادی. اینجور شده 

توقع شون هم رفته بالا

حالا ببین آینده چه شود منم دیدم همچین‌مورد هوایی

یا ازشون. فاصله بگیر 

یا مث خودشون. رفتار کن 

ده روز اومدن  شما هم برو 

پر روشون‌نکن 

اشکال نداره خواهرته من باخواهرم خیلی صمیمیم اگه چیزی ناراحتم میکنه رک وراست بهش میگم که ازاین رفتارت خوشم نیومد یا کاری که کری باعث ناراحتیم شده