2777
2789

من انجام دادم ثبت شد بدون کارت

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ارهقرار بود کارتش بیاد برام اما نیومده

میشه یه کاری کرد کارت نیاد دم خونه؟ فقط تو سیستم ثبت شه؟

در ضمن من نمیخوام خانوادم بفهمن، چون زیر ۱۸ ساله ام یه وقت پیام نره برا بابام؟

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

. خیلی وقته کارت صادر نمیشه.. میری تو سایت مشخصاتت رو وارد میکنی و گروه خونی و. همه چی.. وتمام.. بنر نمیزنن سطح شهر که فلانی فرم اهدای عضو پر کرده. من ۲٠سال پیش فرم اینترنتی پر کردم. 

الیته بگم حتی اگر فرم پر کنی بازم رضایت  خانواده لازمه برای اهدا عضو 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

میشه یه کاری کرد کارت نیاد دم خونه؟ فقط تو سیستم ثبت شه؟در ضمن من نمیخوام خانوادم بفهمن، چون زیر ۱۸ ...

من کارت برام نیومد 

اما کد ملیمو که میزنم اطلاعاتمو میاره که اهدا عضو انجام شده 

منم فک کنم 20سالم بود انجام دادم 

اگه رضایت ندن نمیشه؟

نه

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏