2777
2789
عنوان

میشه بیاید

23 بازدید | 2 پست

من سال پیش دوازدهم بودم 

شرایط روحی خیلی بدی داشتم انگیزه نداشتم با اینکه جزو بچه درس خونا بودم و همیشه معدلم بالا بود ولی چون ذوقی نداشتم براش کلا انگار بیخیال درس و دانشگاه شدم 

چون واقعا در امد برام مهمه که هرچی زودتر بهش برسم 

و اینکه رشته ام تجربیه و من محیط بیمارستان رو دوست نداشتم و دلایلمم این بود 

اینکه یه مزون داشته باشم یا ارایشگاه داشته باشم خیلی بیشتر خوشحالم میکرد 

علاوه بر اینا با مسائل مالیش مشکل داشتم 

واقعا الان هزینه ها خیلی سخت شده 

کلاسای کنکور بالای ۱۰ میلیونن 

هر کتاب تست الان هفتصد هشتصد تومنه 

و منی که این شرایط و وضعیت رو داشتم نخواستم این ریسک رو بکنم و تهش هیچی نباشه 

گذشت تا زمان کنکور خانواده ای که اصلا یه بار نپرسیده بودن از من که چکار میکنی تازه یادشون افتاده بود من کنکور دارم اونم کی یه هفته به کنکور 

هی نصحیت و راهنمایی و.....

کنکور تموم شد و من میدونم که هیچی قبول نمیشم

از اون موقع خیلی پشیمونم که چرا حداقل تلاشم رو نکردم 

تصمیم گرفتم برای سال بعد تلاشم رو بکنم 

ما وضع مالیمون نه اونقدر خوبه که بگم خوبه نه اونقدرم بده که بگم بده 

یعنی جوری نیست که محتاج کسی باشیم با زحمت و قناعت از پس خودمون برمیایم 

من ماهی یه تومن پول توجیبی میگیرم اونم  پول شارژ و خرج خوراکی بخوام بگیرم بیرونی برم و اینا میشه 

از طرفی ام سختمه از خانوادم پول بخوام و این همه برای چیزی خرج کنم که نمیدونم تهش میشه یا نه 

کل این کلاس ها توی تلگرام به صورت رایگان گذاشته میشن اما خب بعضی از استادا صریحا میگن که راضی نیستن رایگان نگاهشون کرد اما من خیلیا رو دیدم که از همین فیلم ها اشتفاده میکنن 

برای کتاب هم میتونم از پی دی اف استفاده کنم و یه بخشی از پول توجیبیم رو براش بزارم 

اما واقعا عذاب وجدان دارم که این کار درسته؟اگه واقعا راضی نباشن چی؟چه کار کنم به نظرتون؟

همون رایگان نگاه کنم یا کلا بیخیال کنکور و درس بشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.