2777
2789
عنوان

بابام آیندم رو نابود کرد

111 بازدید | 11 پست

بچگیم که با تحقیر وتو سری خوردن از خودش و فامیل هاش گذشت و ساده و بی عرضه‌ بار اومدم 

من درسم عالی بود بابام موقع کنکور. یادش افتاد من  باید زرنگ بشم بامامانم شروع کردن به اذیت کردنم به هزار روش(بی محلی و فرق گذاشتن بیت من وخواهرم .....یعنی من هر چی میخواستم داغش رو گذاشتن رو دلم) 

و تو اون وضعیت و اذیت کردن ها نتونستم درس بخونم و موندم پشت کنکور و آخرش هیچی قبول نشدم و افسرده هم شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال بعدی در کار نیست

چرا شما ها فک میکنین کنکور همه چیههه؟؟؟ واقعا حرصم میگیره من خودم امسال کنکوری بودم همه چی فراهم کردن برام ولی نخوندم هیچ استرسی هم نداشتم چون میدونم تنها راه موفقیت کنکور نیس عزیز مننن انقد ناامید نباش 

مثلا چی؟

باور کن بابای من ارشد مدیریت خونده الانم مدیرعامل یه شرکت بزرگه به خدا میگه ای کاش شغلم ازاد بود پول توش زیاده راحتن

میتونی بری سراغ لاین های مختلف آرایشگری

میتونی پیج بزنی ارتقاش بدی تبلیغ کنی

خیلی کارا هس 

باور کن بابای من ارشد مدیریت خونده الانم مدیرعامل یه شرکت بزرگه به خدا میگه ای کاش شغلم ازاد بود پول ...

همه فامیل به خاطر درس خوبم ازم تعریف میکردن و این شکست خوردن باعث نا امیدی شد انگار جلو فامیل دیگه نمیتونم سر بلند کنم 

حتی اگر برم سراغ یه شغل دیکه

همه فامیل به خاطر درس خوبم ازم تعریف میکردن و این شکست خوردن باعث نا امیدی شد انگار جلو فامیل دیگه ن ...

بابا بسه این عقایدو بریز دور مگه برا فامیل زندگی میکنی والا بخدا اونا بیکار نیستن همه فکر و ذکرشون تو باشی واسه خودت زندگی کن 

من خودم همیشه معدلم ۱۹ ۲۰ بود ولی سال آخر نخواستم درس بخونم پشیمون هم نیستم همه فامیلا هم میدونستن زرنگم