2777
2789
عنوان

چرخ خیاطی

83 بازدید | 10 پست

امروز با شوهرم رفتیم چرخ خیاطی خریدیم بعد آوردیم خونه. شوهرم خیلی باهاش ور رفت نتونست درست باهاش کار کنه میخواست بلد بشه بمنم یاد بده هرچقدر گفتم بده خودم یاد میگیرم گف ن کار تو نیس آخرش اعصابش داغون شد گف میبرم پس بدم من میدونم تو نمیتونی با  این کار کنی  سخته و فلان. فقط برا دکور میخری حتی ده سال یکبارم نمیخوای استفاده کنی منم کلی ناراحت شدم. بعد رف منم گریه کردم. دیدم نیم ساعت بعد برگشت با یه سرویس قابلمه عالی.  چون من قابلمه خوب ندارم  اونو پس داده بود قابلمه خریده. حالا خیلی تو فکرم. اشتباه کردم گذاشتم ببره پس بده؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلش میخواسته یجورایی خوشحالت کنه وچیزیوبخره واست که استفاده ش کنی همیشه

نمیدونم واقعا موندم  خیلی نازاحت بودم تا اینکه قابلمه زو خرید آورد برام چون قابلمه هام اصلا خوب نبودن 

نمیدونم واقعا موندم خیلی نازاحت بودم تا اینکه قابلمه زو خرید آورد برام چون قابلمه هام اصلا خوب نبود ...

مبارک باشه عزیزم.کلی غذای خوشمزه بپزی ایشالا😍

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

اگه واقعا قابلمه نیاز داشتی و چرخ فعالان نیازت نبود عجله نکن بعلاوه فروشنده های چرخ اغلب طرز کارشون کامل آموزش میدن اینترنتم مدل چرختو سرچ کنی نحوه دوخت باهاش رو میاره 

اگه واقعا قابلمه نیاز داشتی و چرخ فعالان نیازت نبود عجله نکن بعلاوه فروشنده های چرخ اغلب طرز کارشون ...

اره الان لازمم نیس. ولی خپ میدونم نمیخره دیگه خیلی عجوله دوست داره خودش از هرچیز سردربیاره

اره الان لازمم نیس. ولی خپ میدونم نمیخره دیگه خیلی عجوله دوست داره خودش از هرچیز سردربیاره

هر آدمی یه سری ویژگی های مثبت دارن به سری منفی همه گاهی از شوهرت حسابی حرصی میشن