2777
2789
تقریباً درسته گلم 💝 ولی با پسری از طریق دوستانم اشنا نشدم شاید قراره بشمرتبه کنکور چند میشه ؟!وکیل ...

ارره شما خیلی تلاش می‌کنی شک نکن موفق میشی 

یه رقیب سرسخت داری بین دوست و فامیل برای درس مدام سوال پیچت می‌کنه 

حس میکنم تو دانشگاه آشنا میشی وکیل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارره شما خیلی تلاش می‌کنی شک نکن موفق میشی یه رقیب سرسخت داری بین دوست و فامیل برای درس مدام سوال پی ...

عزیرم من چن سال دیگه میرم دانشگاه؟

با دانشگاه رفتن از خانواده جدا میشم و مستقل میشم ؟ آخه میخوام شهر دیگه برم دانشگاه اگه برم خوبه؟

ماه تولدمو بگواونی که تو اینستا بهم درخواست فالو داده همونیه‌ که دوسش دارم یا یکی دیگه؟

آبان

نه یکی دیگه 

مغروری شما بسختی میتونی جذب کنی کسیو چون سگ محل می‌کنی زیاد مورد نداری

منم بگو تروخداا 🥲❤️🙏🏼زیست قبول میشم آزمون بدم دوباره خودم چه ویژگی های دارم کنکور چی قبول میشم ک ...

نه نمیشی یه رشته دیگه برمی‌داری انگار ولی عشق پزشکی داری اونو قبولی

ویژگی هات مهربون با خدا ارتباط عمیقی داری سنت 18 خوشگل و صاف و ساده ای یه برادر داری یه خواهر خودت بچه اولی

با یکی تو خانواده پدری مشکل داری زود ناراحت میشی و همه چی به دل میگیری دلت هم بشکنه دیگه صاف نمیشه خیلی خیلی به بقیه خوبی می‌کنی دایره دوستات زیاده اما جلو روت یه جورن پشتت یه جور سعی میکنن از هدفات بدونن اما خودشون لو نمی‌دن چی تو سرشونه