2777
2789
عنوان

این چیزا برای شما هم پیش میاد

120 بازدید | 3 پست

این چند سال اتفاقات زیادی برای خودم و خانوادم می افتاد همه رو کنار هم می گذارم چیزای ترسناکی ازش درمیاد

مثلا تا یکی دو سال پبش من بیماری عجیبی داشتم پیش کلی دکتر معروف رفتم آزمایشات می گفتن که سالمم اما خودم می فهمیدم دارم درد می کشم این بیماری از بچگی با من بوده!

خواهرمم بیماری عجیبی داره قراره بره دکتر نگرانشم زیاد

مادرم شبا بعضی وقتا با جیغ های بلند از خواب می پره گاهی تعریف می کنه برام شبا یه صدای عجیبی کنار گوشش داد میزنه و با ترس از خواب می پره این صدا خیلی وقتا تو گوشش داد میزنه میگه صدای چنذش آوریه

دست و پاش بی دلیل کبود میشه قبلنا اکثر اوقات سر درد داشت الان یه بیماری دیگه

اتفاقات دیگه ای هم هست دیگه طولانیش نمی کنم خودم اکثر اوقات سگ و مار و گرگ و سوسک و این چیزا خواب می بینم

اینا طبیعیه یا غیر عادی؟ چرا امشب همه چیز باهم اومد تو ذهنم حالا از ترس خوابم نمی بره

یکم غیر طبیعیهاحتمالا آلودگی ماورایی باشه، نماز و دعا و صلوات و ... انجام بدین انشاا... درست بشه

مادرم خیلی دعا می خونه آدم با اعتقادی هست خودمم دعا می خونم اما نه به اندازه اون باید تلاشم رو بیشتر کنم 

حس می کنم حل شدن این جور مشکلات یه فرمول دارن که ما نمیدونیم از همین ذکرها و دعاها 

مثلا خواهرم همین ماه پیش حرز امام جواد گرفت روحیش بهتر شد اما بیماریش نه گفتم شاید علاوه بر اون چیز دیگه ای برای این جور مشکلات استفاده میشه و بقیه میدونن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرم خیلی دعا می خونه آدم با اعتقادی هست خودمم دعا می خونم اما نه به اندازه اون باید تلاشم رو بیشتر ...

همون حرز امام جواد خیلی خوبه اما یسری شرایط مثل نماز و اینجور چیزا داره که بهتره رعایت بشه