2777
2789
عنوان

بچه ها از نامزدم خوشم نمیاد چجوری نامزدیمو بهم بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1582 بازدید | 83 پست
چهارشونس میدونی حتی بیرونم میریم به شدت باهام متناسبه ولی یه عمر دختر خاله دختر دایی هام قدمو مسخره ...

وای خوش به حالت . دختر من یه پسری اومدن خواستگاریم که هم لاغره هم کوتاه ( ۱۷۳) 

حالا شانس آوردی جای من نیستی 🙄 

اگر شما را نمی‌خواهند بهتر است نقش مزاحم را نداشته باشید 

اسی باور کن قد و قیافه عادی میشه اما اخلاق و شخصیت هر گزززز منم اون موقع این ملاکا داشتم ازدواج که کردم بعضی مواقع شوهرم حرفی میزنه که نه دوست دارم قیافشو ببینم نه کنارش راه برم

مامان یه آقا پسر گوگولی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میترسم بعدش عین اون گیرم نیاد که انقد دوسم داشته باشه و محبت کنه و باهام همراه و همدل باشه یعنی موند ...

مطمئنی مشکل فقط قدشونه؟

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم

من ١٧٠ قدمە،همسرم١٧٥

اصنم چیز عجیب و نامتعارفی نیس

باورکن وقتی بقیه میفهمن ۵ سانت اختلاف داریم باور نمیکنن چون مردا انگار کنار همسرشون با اختلتف قدی بیشتری میخورن

شما ک ١٠ سانتم اختلاف دارین

نکنین با زندگیتون

اگه اهل زندگیه، دوست دارە، همچیش خوبە

عیب روش نزار دخترخوب ممکنە ی همچین کیسی دیگە نیاد

ولاته که م پـــرم له تو...له جوانی تو...له عیشقی تو... ولاته که م ئاوەیان و ئه ویندار بمینی "ولاتی کورده واری"
چهارشونس میدونی حتی بیرونم میریم به شدت باهام متناسبه ولی یه عمر دختر خاله دختر دایی هام قدمو مسخره ...

گلم شما ۱۰ سانت باهاشون تفاوت داری خب

بعدشم به نظرم بهم بزن

نه واسه اینکه قدشون متوسطه

چون داری واسه نظر دیگران زندگی میکنی

و چشمتو رو چیزای اساسی تر میبندی 

ممکنه بعدهام دوباره سر یه چیز دیگه تصمیم به کات بگیری 

(قضاوت نمیکنم تو این شرایطم کاملا 

چون خودم با پارتنرم هم قدم )

صبح میشه این شب :)

چجوری گفتی گفتم ۱۸۰ هستی خودت نمی‌گم قیافه مهم نیست ولی اگر خوبیاش بیشتر بشین فکر کن والا منم کسی که عاشقش شدم الآنم همسرم قد متوسط ولی انقد خوبیاش بیشتر که نه برا من برای همه به چشم نیومد

واسه منم تموم معیارامو داره حس میکنم ذات خودم خرابه

نمیدونم بخدا ولی اگر واقعا دوسش داشتی قدش باعث نمیشد ازش دلسرد بشی . مشکل اصلیت باهاش چیه؟! جذاب نیست واست!؟ یا از نظر بقیه خجالت میکشی

اره از مسخره شدن توسط دیگران میترسم

بیخیال عزیزم به نظرم باهاش ادامه بده . من خودمم یه پسر قد کوتاه اومده خواستگاری م 

مردای امروزی اغلب کوتاهن

اگر شما را نمی‌خواهند بهتر است نقش مزاحم را نداشته باشید 

نمیدونم بخدا ولی اگر واقعا دوسش داشتی قدش باعث نمیشد ازش دلسرد بشی . مشکل اصلیت باهاش چیه؟! جذاب نیس ...

شاید همینه جذاب نیس واسم شایدم همیشه دلم میخواست یه جوری ازدواج کنم که حرص تموم اون تحقیرایی که شدم خلاص بشم