2777
2789
عنوان

بچه ها از نامزدم خوشم نمیاد چجوری نامزدیمو بهم بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 83 پست
آفرین دقیقاً همین حالته باهاش بهم خوش میگذره ولی قدش رو عصابمه یه جور دهنو روانمو ریخته بهم

وضعیت مالیش خیلی خوبه ؟ شغلش چیه ؟ 

اگر شما را نمی‌خواهند بهتر است نقش مزاحم را نداشته باشید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیکلش چطوره لاغره یا پر ؟

چهارشونس میدونی حتی بیرونم میریم به شدت باهام متناسبه ولی یه عمر دختر خاله دختر دایی هام قدمو مسخره کردنو خوردم کردن از حالا به بعد میخوان بابت انتخابم مسخرم کنن و از الان دارم زجر دنیارو میکشم

قشنگم قداتون نسبت بهم تناسب داره اگه قد خودت ۱۷۰ بود بهم میزدی حق داشتی

گاهی بادویدن ب سمت کسی،نفسی برای ماندن در کنار اوباقی نمیماند...پس با کسی بمان ک نصف راه را ب سمت تو دویده باشد...

میترسم بعدش عین اون گیرم نیاد که انقد دوسم داشته باشه و محبت کنه و باهام همراه و همدل باشه یعنی موند ...

هیچ انسانی کامل نیس 

خیلی خوبه که عاشقته این خیلی مهمه 

ازدواج عاقلانه همینه یعنی با وجود نقص هایی 

میترسم بعدش عین اون گیرم نیاد که انقد دوسم داشته باشه و محبت کنه و باهام همراه و همدل باشه یعنی موند ...

چند سالته عزیز ؟ خواستگار داشتی غیر از ایشون ؟

اگر شما را نمی‌خواهند بهتر است نقش مزاحم را نداشته باشید 

۱۶۰

من قدم 173 کسی ک دوسش دارم 170 دقیقا ازون دخترایی بودم ک قد بلند معیارم بود یعنی همه تو فامیل و اشنا و دوستام میدونستن ک پسرقدبلند میخام 

با این مرد ک اشنا شدم اولش دلم یجوری شد برا همین تفاوت قد ، اونم منی ک انقدر قیافه میومدم قد بلنددد حتما باید باشه طرفم ولی الان خدایی انقدر که اخلاقش خوبه و مردونه س رفتاراش ، ،انقدر که بهم اهمیت و ارزش میده و احترام میزاره واقعا دیگه قدش اصلا به چشمم نمیاد . همه معیارایی که دوسداشتم همسرایندم داشته باشه زو داره فقط قدش کوتاهه تازه تو قد نامزدت از خودت بلندتره مال من میکم ازم چندسانتم کوتاهه حتی! 

واسه بیست سانت  د اضافه معامله رو بهم نزن اگه همه چیزش باب دلته واقعا قد چیزی نیس ک اینقدر مهم باشه حالا دومتر وقتی جنم نداشته باشع چی همه زندگی قد نیس 

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....

چهارشونس میدونی حتی بیرونم میریم به شدت باهام متناسبه ولی یه عمر دختر خاله دختر دایی هام قدمو مسخره ...

دخترخاله من نیم مترازشوهرش بلندتره ولی باهم خوشبختن همیشه هم سرکوفتشو به شوهرم میزنم