کارشناس اتاق عمل هستم ، یکی از دوستان میخواست عمل کنه ، واسطه شدم و با جراحش صحبت کردم که بیمارستان تامین اجتماعی پذیرش بشه و تخفیف بگیره بابت پروتز و خودم برم سر عملشون و این حرفا 🤦🏻♀️بعد امروز رفته بودن پیش دکتر ،دکتر هم منو میشناخت سریع ویزیتشون کرد و کلی عزت و احترام گذاشته بود بهشون 🤦🏻♀️ همراه مریضش هی داشت تعریف میکرد چی شده و فلان هی تو حرفاش میگفت پیرزن ساده روستایی ، یجوری گفت یه لحظه نمیدونمچی تو ذهنم گذشت برگشتم بهش گفتم ترتمیز و مرتب اومده بود مادر بزرگت (مریض) ؟
اینقد بهش برخورد خودمم کلی خجالت کشیدم ، اصن من منظورم این نبود که روستایی ها شلختن یا فلانن ، خودمم روستایی هستم والا
هی برگشت گفت تو فکر کردی خانواده ماچجورین فلانن ، اینکه میگن روستایی یعنی دلنشین و مهربون چرا فکر کردی کثیف و چرک و چمدونم کسر شانت نمیشه نترس وفلان
چقد خجاللللت کشیدم خدا میدونه 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ اصن یهو این حرف نسنجیده از کجام درومد من نمیدونم
هرچیم معذرت خواهی کردم گفتم بابا بد گفتم منظورمو دیدم خودت خوشگل مشگل کردی رفتی گفتم مادربزرگتم همینجوری بوده یا سر ساده و با لباس محلی و اینا رفته ، هی هرچی میگفتم بدتر میشد 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ چیکار کنمچجوری جمعش کنم
بازم میگم حرفم نسنجیده بود و بخدا اصن منظورم اون نبود 🤦🏻♀️