2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری چی بخوریم

151 بازدید | 11 پست

سلام دوستان شبتون بخیر 

ببخشید وقتایی که توی اقدام به بارداری هستیم چیا بخوریم بهتره و امکان بارداری رو بیشتر میکنه؟

فقط 36 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

نخوداب

مرسی چجوریه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گوگل بزن میاره

ممنون چیز دیگه ای هم هست؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون چیز دیگه ای هم هست؟

مگه مشکلی دارید خودتون یا همسرتون؟

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚

مگه مشکلی دارید خودتون یا همسرتون؟

تنبلی تخمدان دارم خودم البته فعلا دو ماهه تو اقدامم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تنبلی تخمدان دارم خودم البته فعلا دو ماهه تو اقدامم

در ایام عادت ماهانه سعی کنید حمام نرید حدالامکان ب خودتون اب نزنید،موقع ظرف شستن شکمتون خیس نشه سردی جذب رحم میشه، زیر ناف رو با روغن بابونه چرب کنید شال ببندید رحم رو تقویت میکنه خوردن روغن زرد گاوی تخم مرغ عسلی کاچی در ایام پریود برای رحم خوبه،اگه نامنظمی پریودی دارید یا هورمون هاتون تنظیم نیس حجامت ساقین هم براتون خوبه رحم وتخمدان رو تقویت میکنه اما اگه باردار باشید خطرناکه.

پیاده روی تند روزانه نیم تایک ساعت بسیااار عالی هست برای تنبلی تخمدان .

اگه همسرتون هم اسپرمش ضعیفه همین نخوداب عاالیه هر شب بدید بخوره تا۴۰روز و یک حجامت ساکرال انجام بده

حجامت هم جایی برید که ب سبک اسلامی باشه نه سنتی.

انشاالله ب زودی جواب بگیری و مادر بشی عزیزم🌹

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚

در ایام عادت ماهانه سعی کنید حمام نرید حدالامکان ب خودتون اب نزنید،موقع ظرف شستن شکمتون خیس نشه سردی ...

خیلی ممنون که وقت گذاشتید مرسی . چشم.ان‌شاءالله با دعای شما ماهم مادر بشیم.

فقط جسارتا حجامت ساقین چیه؟چجوریه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی ممنون که وقت گذاشتید مرسی . چشم.ان‌شاءالله با دعای شما ماهم مادر بشیم.فقط جسارتا حجامت ساقین چی ...

خواهش میکنم

حقیقت محل حجامت ساقین تو طب سنتی با اسلامی فرق میکنه

من خودم اسلامی رو قبول دارم که جاش

دو طرف ساق پا میشه قسمت بیرونی پا

اما سنتی تو مطب ها قسمت روی برامدگی ساق پا رو حجامت میکنن.

خواهش میکنمحقیقت محل حجامت ساقین تو طب سنتی با اسلامی فرق میکنهمن خودم اسلامی رو قبول دارم که جاشدو ...

آهان بله متشکرممم لطف کردین

1
5
10
15
20
25
30
35
40