2777
2789
عنوان

ایا این رابطه ارزش ادامه دادن داره

229 بازدید | 16 پست

اول اینکه بگم پارتنرم خیلی متعهد و سر به زیره‌ هیچ خلافی نداره خوش اخلاق و منطقیه 

مامانم قبل اینکه بدونه تو رابطه ایم کلی ازش تعریف می‌کرد

خانواده منم تو شهر خودمون خیلی سرشناسن وضع مالی خوبی دارن

خانواده اون معمولین‌ از نظر مالی خانواده ساده ای هستن مثل ما نیستن

مامانم الان مخالفه باهاش تو رابطه باشم

میگه به هم نمیخورید

اما من دقیقا نمی‌دونم از خودش تا حالا چیزی نگفته مشکل بیشتر مادرشه‌ مادر پارتنرم

و اینکه خانواده اون راضی هستن

من الان چیکار کنم؟

خودم خیلی دوستش دارم راضیم ازش اصلا اذیتم نکرده حتی یبارم

فعلا دنبال شغله چند سال بعد می‌خواد قدم جدی برداره

یه سال و نیمه‌ تو رابطم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه دنبال شغله و چند سال بعد میخواد قدم جدی برداره فقط اگه هر دو دبیرستانی هستید میتونه قابل تامل ب ...

هردوتامون سن ازداجمون‌نبست

و اینکه سرمایه داره کار ثابت می‌خواد  برا خودش مثل شغل دوم 

اگه سنتون زیاده و ایشون هنوز چند سال بعد قصد داره جدی‌ش کنه زیاد اومی نیست‌ ولی اگه سنتون کمه با مشاور صحبت کنید. من هم تقریباً توی شرایط مشابهم. مدام تحت نظر مشاور خوب باشید و اگه ارزشش رو داشت ادامه بدید. تا جای ممکن احترام خونواده رو هم حفظ کنید. 

چیکار نکنم دقیقا متوجه نشدم

اگه سن تو یا اون زیر ۲۰ هست با کسی وارد رابطه نشو یا اگر میشی قول و قرار ازدواج نذار

مطمئن باش بعدا پشیمون میشی

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

پسری که کار نداره تازه میخواد شروع کنه رو اصلا سمتشم نباید بری چه برسه بخوای چند سال منتظر بمونی

طی این چند سال تو عاطفی وابسته میشی اونم کم کم عادی میشه همه چیز براش اگه بی جربزه باشه معمولا پات میمونه چون پولدار تری اگه بجای خوبی برسه بعد ۷ ۸ سال ۵۰ درصد مواقع هوا برش میداره میره سراغ یه دختر دیگه میگه اونموقع تو عالم بچگی عشق سرم نمیشد الکی فک میکردم عشق اینه اونه الان میخام زندگی کنم لذت زندگیو ببرم تازه میفته تو دختر بازی

اونم وقتی که تو تمام کیسای خوب و بخاطرش رد کردی

اینام نشه این چند سال احتمالش خیلی زیاده سر منتظر موندن زیادی کلی دعواتون شه چون تا بخواد ب جایی برسه طول میکشه سربازیم بخواد بره که هیچی دیگه

در کل احتمال اینکه با این ادم بمونی بین ۵ تا ۱۵ درصد

پسری که کار نداره تازه میخواد شروع کنه رو اصلا سمتشم نباید بری چه برسه بخوای چند سال منتظر بمونیطی ا ...

سربازی رفته سرمایه داره دنبال شغل دومه

سنش از من بیشتره در واقع با خانوادش در جریان گزاشته اشنا هستیم

بهش گفتم سال بعد جدی تصمیم بگیریم

ببین همه گفتن پسر بی‌کار رو نباید باهاش وارد رابطه شی‌. 

ولی من نمی‌تونم انقدر محکم بگم. چون خودم هم شروع رابطه‌م همین‌جوری بوده. ولی ببین توی این یه‌سال و نیم چه پیش‌رفتی داشته؟ و این‌که چند سالشه!