2777
2789

اول اینکه بگم پارتنرم خیلی متعهد و سر به زیره‌ هیچ خلافی نداره خوش اخلاق و منطقیه 

مامانم قبل اینکه بدونه تو رابطه ایم کلی ازش تعریف می‌کرد

خانواده منم تو شهر خودمون خیلی سرشناسن وضع مالی خوبی دارن

خانواده اون معمولین‌ از نظر مالی خانواده ساده ای هستن مثل ما نیستن

مامانم الان مخالفه باهاش تو رابطه باشم

میگه به هم نمیخورید

اما من دقیقا نمی‌دونم از خودش تا حالا چیزی نگفته مشکل بیشتر مادرشه‌ مادر پارتنرم

و اینکه خانواده اون راضی هستن

من الان چیکار کنم؟

خودم خیلی دوستش دارم راضیم ازش اصلا اذیتم نکرده حتی یبارم

فعلا دنبال شغله چند سال بعد می‌خواد قدم جدی برداره

یه سال و نیمه‌ تو رابطم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر عرضه و جنم کار کردن داره و میدونی ادمیه که میتونه پیشرفت کنه بنظرم ولش نکن! مادرای نسل ما معمولا عشق رو تجربه نکردن و نمیتونن درک کنن  اونا بیشتر از دید منطقی و کلی به اوضاع نگاه میکنن همینکه طرف پولدار باشه جایگاه اجتماعی بالایی داشته باشه فکر میکنن همونا تضمین کننده خوشبختین، نمیکم نیستن اما کنارش شخصیت اون ادم اصالت اون ادم قلبش ذاتشم مهمه! توام باید دوسش داشته باشی اونم همینطور! اگر پسر باعرضه ایه پشتش وایسا باهمدیگه زندگیتونو بسازین شاید دیگه کسی و پیدا نکنی ک باب میلت باشه 

سعی کن خودتو پیش مادرش بهتر نشون بدی ، شاید فکر کنخونواده مهم نیست و من که با خانوادش قرار نیست زندگی کنم ولی خیییلی مهمه تو همه جای زندگیت تاثیر میزارن 

حالا نمیگم از چه لحاظ نمیخوام حس بدی بهت بدم...

از اون لحاظ شکی ندارم بهشبعدشم پدرش پشتشه‌ سرمایه میده بهش

خب پس نگران چی هستی! بهش بگو کارشو شروع کنه کاری بره ک توام جلو خانوادت حرفی برای گفتن داشته باشی اما پای انتخابت محکم وایسا در نهایت تویی ک میخای باهاش زندگی کنی 

مادرم جوری رفتار میکنه که انگار بهش خیانت کردم

میفهممت عزیزم کاملا درکت میکنم چون موقعیت مشابه تو داشتم .تا فهمید از کسی ک باهاش دوستم خوشم میاد میخان بیان خواستگاری به شدددت گارد گرفت و بدرفتاری کرد و هی تحقیر میکرد که انتخابت بده و ازین حرفا! درصورتیکه اگر همون ادم بعنوان یک خواستگار معمولی زنگ میزد خونمون مامانم مطمعنم همچین واکنشهایی نداشت و همچین حرفایی راجب پسره نمیزد! مامانم با کاراش به چیزی که میخواست رسید منم جواب نه دادم! البته الان خداروشکر میکنم که نشد نه بخاطر وضعیت اوضاع مالیش اتفاقا خیلی باعرضه بود تو کمتر از یکسالو نیم شرکت ب اسم خودش رد و ماشینم خرید ولی مشکلات دیگ پیش اومد ولی اگر پارتنر تو خوبه بخاطر مادرت از دستش نده! کاش الان به مامانت نمیگفتی میذاشتی اون پسر کارش و اوکی کنه پاپیش بزاره بعد میگفتی . الان تااون کار پیدا کنه مامانت با حرفاش و کاراش هی ذهنتو بهم میریزه! من خودم ب شخصه اگر کسی رو دوباره پیداکنم ک از همه نظر خوب باشه پاش وایمیسم و به حرف هیچکس نمیکنم