shaparak000 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 2445 عنوان کسی سیپروهپتادین برا چاقی خورده❓اونایی که خوردن و چاق شدن بیاین 117 بازدید | 8 پست نگید نخور که مجبورم🙏تو چندوقت باهاش چاق شدین؟چطوری خوردین و چندکیلو اضافه کردین؟بنظرتون برا اینکه خواب آوریش کم بشه یه نصفه بخورم اثر داره؟آخه خیلیییی خواب آوره🥲 1404/05/11 | 21:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پادیلانتوس عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5973 من چن سال پیش خارجیشو خوردم؛ حرف نداشت؛ البته الان نیست؛بعد ۲؛ ۳ هفته قشنگ حس میشع چاقی ؛ هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
shaparak000 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 2445 من چن سال پیش خارجیشو خوردم؛ حرف نداشت؛ البته الان نیست؛بعد ۲؛ ۳ هفته قشنگ حس میشع چاقی ؛ من یه بسته گرفتم پشتش نارنجیهبراشما چطور بود؟چه خوووب😍چندکیلو اضافه کردی؟بعد خواب اورم بود براتون یانه؟
پادیلانتوس عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5973 من یه بسته گرفتم پشتش نارنجیهبراشما چطور بود؟چه خوووب😍چندکیلو اضافه کردی؟بعد خواب اورم بود براتون ی ... پشتش سفید بود؛ الانم گه گداری ایرانیش رو میخورم؛ اوایل خواب اوره برات ؛ چون بدنت عادت نداره.کم کم اوکی میشه؛ حدود ۱۰ یا ۱۵ کیلو طی یه سال؛ البته دائم نمیخوردم؛ بعضی وقتا یادم میشد.الان ایرانیش دارم برات عکس میفرستم ببینی. هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
shaparak000 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 2445 پشتش سفید بود؛ الانم گه گداری ایرانیش رو میخورم؛ اوایل خواب اوره برات ؛ چون بدنت عادت نداره.کم کم او ... مرسی عزیزم😍
پادیلانتوس عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5973 مرسی عزیزم😍 عکسشو فرستادم .نوشته بزودی منتشر میشع. هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
پادیلانتوس عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5973 اینه قرصش هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
پادیلانتوس عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5973 مرسی عزیزم😍 🙏🙏🙏🥰انشاءالله به نتیجه ی دلخواه برسی گلم هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
shaparak000 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 2445 🙏🙏🙏🥰انشاءالله به نتیجه ی دلخواه برسی گلم ممنونم عزیزم عکسش اومدانشالله🥲🥰