2777
2789

ببشتر وقتا وقتی باهاش قهر میکنم اگه خونه بابام بمونم میگه الان میام بادعوا بچه رو میبرم منم تسلیم میشم باهاش اشتی میکنم...اگرم خونه خودم باشم میاد بچه رو میبره میره خونه مادرش....

از این احساس من خیلی سو استفاده میکنه و میتریونتم....بچم دوسالشه و بهم وابسته س دلم نمیخواد بدون من اذیت بشه..

همیشه هم میگه اگه روزی خواستی طلاق بگیری نمیزارم رنگ بچه رو هم ببینی

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹

داره از نقطه ضعف شما سو استفاده می کنه. این اصلا جوانمردانه نیست😟😟😟😟😟

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا مگه شما کلفتی تو خونش بگو منم اندازه تو از بچه سهم دارم حتی بیشتر چون من مادرشم و. بیشتر زحمت میکشم بگومگه بچه رو تو زاییدی و زحمتشو میکشی که شیش دونگی صاحبش شدی ، بد کردی نقطه ضعف نشون دادی 

چه جالب همسرمنم اینجوریه اوایل مثل شما بودم ولی بعد از اینکه بچم یکساله شد اصلان دعواها رو به جایی نمیکشونم که این حرفها پیش بیاد درثانی وقتی خوبیم باهم بهش میگم من وتو با هم میمونیم بچه وفا نداره بزرگ میشه می ره پی زندگیش وتو صحبتها همش میگم بچمون .الان اوضاع بهتره

خب خانومی نقطه ضعفتو دادی دسش دیگه،شوهر سابق منم اینارو میکرد،دلم رو کردم ی تیکه سنگ،گفتم ببرش،با ایکه هر دقه دوری از پسرم ی سال واسم شد،اما ب هر نحوی تحمل کردم،بعد 10روز خودش آورد بچه رو پس داد،و دیگه ازونروز سراغشو نگرف

الهامم(می تونید الی صدام کنید)

طبق قانون بچه زمانی که قهرید با مادره، تااا تصمیم دادگاه. در صورت طلاق هم بچه تا ۷ سالگی با مادره و از سن تکلیف به بعد با انتخاب خودش میره پیش کسی که دوسش داره.

ولی جدا از قانون؛ تورو خدا جلوی بچه دعوا نکنید، شخصیتش اینجوری شکل نگیره

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒