2777
2789
عنوان

همسرتون پناهتون هست

184 بازدید | 21 پست

از سختی ها و تروما هایی که توی خونه ی پدری داشتید همسرتون میدونه؟

چقدر تکیه گاه تون هست؟

اگه میشه تجربه تون رو بگید

برای حاجتم ی سوره ی کوثر یا حمد میخونی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونه 

و اونقدر برام خوب بوده پشت و پناه بوده ک هیچ وقت نمیتونم جبران کنم براش

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ولا من مجردم.اما احساس میکنم نباید از تروماهای خونه ی پدری پیش همسرت بگی چون میشه نقطه ضعفت.البته شایدم اشتباه میکنم..!

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

همسرم در کل آدمی هست که بشه بهش تکیه کرد و درکش بالاست 

اما با این وجود من هررررررگزززززز از کم و کسری های خونه ی پدری هییییچی براش نگفتم و نمیگم 

هر چیزی بوده بین من و خانواده ام بوده 

دلیلی نداره بخوام بهش بگم 

براچی بگم و دیدگاهش رو نسبت به خانواده ام عوض کنم 

بجاش سعی کردم توی زندگی متاهلی اون نقاط ضعف رو بزارم کنار و زندگی جدید خودمو بسازم 

هیچ وقت از کمبودهاتون برای همسرتون نگید هیییچ وقت 

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
به نظرم آدم اگر آدم باشه هیچ وقت اینکارو نمیکنه

درسته اگه *آدم باشه بله.اونموقع جای همه کس رو برات میگیره.باید شانس بیاری

منکه دوس دارم ازدواج که کردیم بشینم درمورد همهه چی باهاش حرف بزنمو یه دل سیرگریه کنم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

میشه بگی چیا بودن

تروماهام؟

هرچیزی ک فکرشو بکنی اونقدر تو بچگیم تا موقع ازدواجم سختی کشیدم که اصلا نمیشه تعریف کرد

نداری بی پولی کار و سگدو تو ۱۱ سالگی 

مریضی پدر مادر

و....

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه