2777
2789
عنوان

کی بی بی چکش منفی بوده آز مثبت

447 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها

من هجده روز پریودم تاخیر افتاده دو بار چند روز پیش بی بی زدم منفی بود

ممکنه آزمایش بتام مثبت بشه 

کسی چنین تجربه ای داره؟

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

منفی نه من هاله داشت مثبت بود احتمالا بخاطر هورموناته

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

بله زن داداشم همینطور بود.بی بی چک و بتا منفی بود.رفت سونو بده ببینه کیستی چیزی داری دیده ۶هفتس

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منفی نه من هاله داشت مثبت بود احتمالا بخاطر هورموناته

آره ماه قبل انتقال جنین داشتم منفی شد

حتما بخاطر داروهایی باشه که مصرف کردم

امیدی نیست

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

بیبی چک دوبار خطا داد، ولی بتا مثبت شد. علائم نداری؟ پریودات منظمه؟

شما بی بی چکت خطا داد؟ بتات مثبت شد؟

آره ماه قبل انتقال جنین داشتم منفی شدحتما بخاطر داروهایی باشه که مصرف کردمامیدی نیست

اره عزیزم احتمالا از اونه

ایشالا زودتر دامنت سبز میشه عزیزم

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

بله زن داداشم همینطور بود.بی بی چک و بتا منفی بود.رفت سونو بده ببینه کیستی چیزی داری دیده ۶هفتس

عزیزم خوشبحالش

عزیزم خوشبحالش

ایشالا نوبت شمام میرسه عزیزدلم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

بیبی چک دوبار خطا داد، ولی بتا مثبت شد. علائم نداری؟ پریودات منظمه؟

منظم پریودام همیشه

اصلا علائم ندارم فقط دو روز پیش رحمم حالت کشیدگی داشت گفتم حتما دیگه میخوام پریود بشم که نشدم

همین الان یه خانمی همین تاپیکو زد‌

برو از بتا بده ولی احتمالش نادره

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

بله، تا جایی که یادمه دوبار هم خطا داد

ای خدا یعنی میشه قسمت منم بشه  هست ساله منتظرم ۳۹سالمه😢