2777
2789
عنوان

دختره فسقلی من آخه چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اشتها و کم خونی شیره ی انگور خیلی خوبه بریز توی قاشق های دارو روزی سه تا قاشق صبح و ظهر و شب بهش بده. سعی کن شیره ی انگور طبیعی و با کیفیت پیدا کنی.

خدایا شکرت شکرت شکرت.

دختر منم کم وزنه اهنشم کمه 

بدنیا مد 2600بودکلا ریزست. 

ولی عزیزم اصلا بدون مشورت پزشک بهش هیچی نده 

خطرناکه 

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.

بعضی مادرا وسواس دارن از اینکه بچه با غذاش بازی کنه یا بریزه زمین بچه رو دعوا میکنن

بچه حساس میشه ازینکه نکنه کثیف کنه غذا نمیخوره

ممنون از همه اونایی ک واسم صلوات فرستادن من ب خواستم رسیدم شماهم برسید ان شالله #####هرکی امضای منو دید ی صلوات خرج نیتم کنه لطفا خیرشو ببینی#####
بعضیا اینجوری ان منم حرفای مردم هی میگن ریزه

ب منم میگن مخصوصا خانواده شوهرم اما میگم سالم باشه لاغر باشه 

ممنون از همه اونایی ک واسم صلوات فرستادن من ب خواستم رسیدم شماهم برسید ان شالله #####هرکی امضای منو دید ی صلوات خرج نیتم کنه لطفا خیرشو ببینی#####
میشینه غذارو میریزه یه زره میخوره 

منم دخترم بدغذاست . جدیدا ظرفشو میذارم جلوش کمی غذا میریزم که باهاش بازی کنه و وقتی سرگرمه سریع قاشق میذارم دهنش

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

دخترمنم ۱سال و نیمه هیچی نمیخوره دیونه شدم دو هفته س،زینک میدم انگار ن انگار😥

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
یعنی طبیعی هست گیر بیارم

ما خودمون انگور میگیریم شیره درست میکنیم