2777
2789
عنوان

دختره فسقلی من آخه چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 66 پست
دختر من همسن دختر شماس استارتر  اما هیچ مشکلی در مورد خوردنش ندارم صبحلنه براش میارم میشینه م ...

دختر منم ۱۰/۴۰۰هستش دو سال و دو ماهشه دقیق 

منم اصرار نمیکنم بخورم چون بدتر زده میشه ولی خودشم اشتها نداره و فقط یه سری غذای خاص میخوره

ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﻟﺬﺕ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﮐﺎﺭﯾﺴﺖ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ: ﺗﻮ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﯽ !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم ۱۰/۴۰۰هستش دو سال و دو ماهشه دقیق  منم اصرار نمیکنم بخورم چون بدتر زده میشه ولی خودشم ...

اره نباید اصرار کنی گرسنه باشه  میخوره.اما نباید عادت ب غذاهایی کنه ک ضرر داره

ممنون از همه اونایی ک واسم صلوات فرستادن من ب خواستم رسیدم شماهم برسید ان شالله #####هرکی امضای منو دید ی صلوات خرج نیتم کنه لطفا خیرشو ببینی#####

همه چی بستگی به نمودار رشدش داره بعضی بچه ها کلا روند رشدشون کند هست ولی نرمال هستن دختر من همینطوره کم غذا و در واقع بد غذاست ولی کلا ریز نقش هست دکترش همیشه میگه نگران نباش خوبه. شما هم حتما ببرش دکتر . سر خود چیزی بهش نده.

خدایا شکرت شکرت شکرت.

پسر من 1سال و نیمه.خیلی بازیگوشه.اصلنم غذا نمیخوره.به زورم نمیخوره.ازمایششم مشکلی نداشت.فقط بسکه خانواده شوهرم مزخرف گفتن حساس شدم وگرنه مشکلی نیس

عاشق خودمم...بوس بوس
اخه یه کمم کم خونی داره یعنی هیچ مکملی ب دخترت نمیدی

هیچی ۲ سالش شد اهن و مولتی قطع کردم 

تا حالا هم هیچ مکملی یا اشتها اوری ندادم

امیدوارم هیچ وقت بد غذایی نکنه

ممنون از همه اونایی ک واسم صلوات فرستادن من ب خواستم رسیدم شماهم برسید ان شالله #####هرکی امضای منو دید ی صلوات خرج نیتم کنه لطفا خیرشو ببینی#####