2777
2789
عنوان

از پسرم خوشم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 23 پست

از بچه هشت ساله انتظار چه استعداد هایی دارین عزیزم

کاش انتظاراتمونو با امکاناتی که برای فرزندمون فراهم می کنیم تطبیق بدیم

اون تازه اول راهه

به کمک و راهنمایی و محبت شما نیاز داره برای کشف استعادهاش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با یه تراپیست حتما صحبت کن یا بشین کتاب تو حوزه فرزندپروری بخون وگرنه آینده بچتو نابود میکنی 

یاد اون قصه معروف افتادم که مادر ادیسون از معلمش میشنوه ادیسون خنگ و نمیتونن بهش درس بدن و از مدرسه اخراجش میکنن ولی اون به ادیسون اینو نمیگه و....

شما هم امروز ازش تعریف کردی معلومه نگران آیندشی ولی کارهای دیگه ای ممکن ناخودآگاه انجام بدی که بچه اعتماد به نفسشو از دست بده و...

برو زندگی دانشمندان و نخبه ها و کلا آدمای معروف مطالعه کن ببین توی دوران بچگی چقدر ساده لوح خنگ بودن اما بعدش کل جهان حسرتشون خوردن...

البته پدر مادر هم خیلی در زندگی بچه ها تاثیر گذارن پس باید تلاشت بکنی تا پسرت مایه ی افتخارت بشه

هر چند میرسه روزی که پسرت به تمام اهداف زندگیش برسه و باعث افتخار شما و باباش بشه

سعید🦋خدایا دمت گرم👍🌹

با یه تراپیست حتما صحبت کن یا بشین کتاب تو حوزه فرزندپروری بخون وگرنه آینده بچتو نابود میکنی یاد اون ...

احسنت میخواستم داستان اینو تایپ کنم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خیلی حس بدی دارم خیلی با خودم در جنگم انگار خوده بچگیمون تو پسرم میبینم ک کسی دوسم نداشت

خب پس بیجا می کنی طفل معصوم رو دوست نداری وقتی یکی مثل خودت زاییدی و از خودت برده

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍