۸ سالشه کلاس فوتبال ثبت نام کردمش هیچی بلد نیست ..گاهی خنگ بازی درمیاره یه چیزی بهش میگم ..یا مثلا روابط اجتماعی خوب نیست من خودم اجتماعی نیستم اون اینکارو میکنه عصبی میشم اصلا دوستی نداره حس میکنم هیچکس از پسرم خوشش نمیاد ..همشم منوربوس مسگنه عصبی میشم سرس داد میزنم هیچ استعدادی تو هیچی نداره درساشم یبار نشده شاگرد اول کلاس بشه همش معمولی بوده ..یبار نشده بهش افتخار کنم امروز به من گفت من از چه نظرهایی خوبم هیچی تو ذهنم نیومد الکی ازش تعریف کردم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙" آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"
چرا فک میکنین همه قراره شاگرد اول بشن اون فقط هنوز استعدادشو نشناخته با این رفتاراتون بچه رو عقده ای میکنین کاش قبل اینکه بچه بیارین یکم راجب بزرگ کردنشم اطلاعات داشته باشین
همیشه قرار نیست بچه ها تو هرچیزی بهترین باشن اونم قطعا یک استعداد نهفته ای در وجودش هست که باید با تشویق کردنش کمک کنی پیداش کنه
نه اینکه ناراحتش کنی، بعنوان یک مادر بچتو دوست بدار
تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۱۳۲۰ تو سایت بودم. فکنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده. یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». درست میشه دایی. هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. زنده یاد کوروش بزرگ. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم. حامی محیط زیست, حقوق بشر, و حقوق حیوانات. بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش・◡・
پسر ۸ ساله تازه خوندن نوشتن یاد گرفته دقیقا باید تو چی استعداد نشون بده؟ بچه ها روابط اجتماعی و دوست پیدا کردن و صحبت کردن از پدر مادر یاد میگیرن وقتی ندیده پس چجوری بلد باشه خب
بعدم دیگه کلاس اول دوم ی ۲+۲=۴ و الفبا شاگرد اول بودن به چشم میاد یا مهمه مگه؟ تو خونه بیشتر درس هاشو باهاش کار کنید تا قوی بشه آموزش تو مدرسه که برای همه یکسانه
پسر منم خیلی آروم و بی دست وپاست ولی من عاشقشم چون مادرشم جز من کسیو نداره من باید حامیش باشم من حتی باشوهرم تندی میکنم وقتایی که حرفای تحقیرآمیز به پسرم میزنه پسرمو با دنیا عوض نمیکنم نه اینکه از اون دسته مامانهای پسردوست باشما اتفاقا از خدا دختر میخواستم اما پسرمم باید تکیه گاهی داشته باشه هرچی بیشتر پشتشو خالی کنی و حرفا و حس های منفی بهش انتقال بدی آینده اشو نابود میکنی تو باید ازش قهرمان بسازی تو یک مادری
کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️
ببخشیدا خودت گوهی خوردی تو زندگیت که از بچه انتظار داری همیشه اول باشه تو که مادرشی اینجوری میگی از بقیه چه انتظاری داری بجای اینکه کمکش کنی روابطشو بهتر کنه استعداد هاشو پیدا کنه هدف برای خودش بچینه میزنی تو سر بچه واقعا متاسفم واست
نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 }