2777
2789

میخوام چند تا راه پاکسازی انرژی منفی بهتون بگم

و راه هایی که حالتون رو خوب میکنه🥹اگه میخواید تغییر کنید تو زندگیتون و حالتون خوب بشه این تاپیک کمکتون میکنه..

(همینجا تایپ میکنم میفرستم تایپ شده دارمشون الان همرو تایپ کردم)♥️

این تاپیک زیاد وقتتونو نمیگیره

ولی راهایی که گفتم و انجام بدین مطمئنممممم نتیجش و به چشم میبینید و حالتون خوب میشه ان‌شاالله🥹♥️🫂

بفرس فرزندم

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرحله چهارم کمک به همنوع هستش

اگر وضع مالیتون خوبه سعی کنید کارایی کنید که دیگران خوشحال بشن برای مثال به روستاهای خیلی دور افتاده یا جاهایی از شهرتون که میدونید نیازمند هست داخلش هست سعی کنید بهشون کمک کنید به سرپرست خانوار یه مبلغی بدین یا برای بچه ها عروسک و لباس بگیرید یا اینکه مواد غذایی بهشون بدین

یا اینکه هراز گاهی به بچه های بهزیستی یا بی سرپرست و بد سرپرست و خانه سالمندان سر بزنید بهشون مهربونی کنید لبخند بزنید یا اینکه یه چیز کوچیک براشون بگیرید(اگر وضع مالیتون خوبه)اگر وضع مالیتون اوکی نیست هر موقع پول دستتون اومد یه مبلغ کمی کنار بذارید و وقتی جمع شد کمک کنید

)حتی فقط بهشون سر بزنید به بچه ها یا خانه سالمندان و بهشون لبخند بزنید خودش خیلی خوبه(

لایک 

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

مرحله پنجم و آخرین مرحله

محیطی که توش زندگی میکنید مرتب باشه

چون وقتی بهم ریخته باشه انرژی اونجا گیر میکنه 

هرچقدم که تنبل باشید خونتون و جایی ک زندگی میکنید رو مرتب نگه داری کنید