2777
2789
عنوان

این تاپیک به درد همه میخوره✨️🦋♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 39 پست

مرحله سوم کنترل افکارتون هست

اگر شما افکارتون رو کنترل نکنید دائم استرس و نگرانی و انرژی منفی دارید

سعی کنید به چیزای منفی و نگرانی هاتون تا حد خیلی کمتری فکر کنید

و بیشتر تایم فکر کردنتون رو صرف افکار مثبت و شکرگزاری کنید

یه تایم از روز حتما برای فکر کردن بذارید

اگه مشکلی دارید و میشه براش کاری انجام داد خب براچی نگران هستید؟و اگر مشکلی دارید که نمیشه کاری براش کرد به خدا بسپارید و نگرانی موردی نداره دیگه❤️✨

حرف های منفی رو اصلا قبول نکنید و خودتون به خودتون با افکار مثبت آرامش بدین

برای آرامش ذهن مدیتیشن رو پیشنهاد میکنم

هرموقع که حس کردید افکار منفی داره بیش از حد بهتون آسیب میزنه

یه جا بشینید یه صفحه سفید رو مجسم کنید و به هیچییی فکر نکنید و تمرکزتون فقط روی تنفستون باشه تا پنج الی ده دقیقه همین کارو انجام بدین بعدش سه بار تکرار کنید خدایا شکرت❤️

مرحله دوم رسیدگی به خودت تا یه حد متعادل

به روتین پوستیت برس و بهداشت فردی خودتو رعایت کن 

سعی کن تو روز حداقل یک ساعت به خودت برسی (حمام روتین پوستی و ‌‌‌...)

دقت کنید منظورم آرایش زیاد نیست!چون وقتی خیلی آرایش میکنید از چهره طبیعی خودتون فاصله میگیرید و اینطوری اعتناد به نفستون میاد پایین وقتی آرایش ندارید تا یه حد معقول و طبیعی آرایش قشنگه به نظر من

درحد رژ و ضدآفتاب رنگی و ریمل برای بیرون رفتن...خودتونو عادت ندین به اینکه چهرتون مصنوعی بشه

آب و ورزش رو هم تو این مرحله پیشنهاد میکنم 

حداقل روزی ۷ یا ۸ لیوان آب بخورید و ورزش کنید ورزش خیلیییی مهمه بعدا بدنتون ازتون تشکر میکنه

علاوه بر این دیدین بعد از ورزش کردن حالتون خوبه؟؟پس ورزش و حتما توی برنامتون بذارید حتی شده یه پیاده روی ساده برید یا تو خونه ورزش کنید حتما حتما انجام بدین درسته خسته میشید ولی بعد یه مدت نتیجه و حال خوبتونو ببینید!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چه اعتقاد داشته باشید چه نداشته باشید روح وجود داره و فقط با یاد خدا روح آرامش پیدا میکنه پس

مرحله اول قوی کردن ارتباطتون با خدا هست(اینو بدونید که ارتباط با خدا و کارای خیر انرژی مثبت خیلی زیادی داره بخاطر همینه که وقتی کار خوبی میکنی حالت خوب میشه)حتی اگه اعتقاد ندارید یه مدت انجام بدین و نتیجشو بهم بگید تا یه مدت این مراحل رو انجام بدین✨

سعی کنید شکرگزاری کنید از داشته هاتون زیبایی های طبیعت سلامتی هرچی...خداروشکر کنید

نمازاتونو شروع کنید بخونید

و حتی شده روزی یک آیه!یک خط قرآن بخونید(این شاید دو دیقه وقت بگیره ولی آرامششو حس میکنید بعد چند روز)

فرستادم عزیزم

ممنون سیو کردم از قبل سرفرصت میخونم

مرسی جیگر

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

قربونت برمم

خدانکنه

زنده باشی🩷😘

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

فرستادم♥️

ممنونم ازتون بهش احتیاج داشتم موفق باشید ❤️

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

اره عزیزم حتما اضافه کن ورزش خیلی مهمه🥹♥️قربونت برمم

فداتشم‌من قشنگمی حتمااضافه میکنم راستش بیشترازهرچیزی کمک به بقیه حالمو خوب میکنه هرچند وسع مالیم نمیرسه زیاد کمک کنم ولی همینکه یه شکلات میدم دست بچه یا یه ماری میکنم یکی خوشحال شه اونقد انرژیم میره بالاکه‌کیف میکنم 

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

فداتشم‌من قشنگمی حتمااضافه میکنم راستش بیشترازهرچیزی کمک به بقیه حالمو خوب میکنه هرچند وسع مالیم نمی ...

گفتم که

حتی میتونی بری خانه سالمندان باهاشون حرف بزنی

یا بهزیستی بری با بچه ها حرف بزنی بهشون لبخند بزنی

همینا....همین

اینارو حتما انجام بده خب؟نتیجشو بهم بگو