2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از اول ک استفاده کردم ک کلا هیچی ننداخت بعد روزی ک هاله بسیار کمرنگی انداخت فرداش یکم پررنگ تر شد و روز بعدش پررنگ تر بعد باز کمرنگ تر و باز هاله 

و ماه قبل استفاده کردمو سعی کردم توی همون روزا اقدام باشه و باردارم نشدم   

من از اول ک استفاده کردم ک کلا هیچی ننداخت بعد روزی ک هاله بسیار کمرنگی انداخت فرداش یکم پررنگ تر شد ...

خیلی بده ... استرسی که میاره بد تر از همه چیزه من که فکر کنم این ماهم ازدست دادم

و خدا همین نزدیکیست
خیلی بده ... استرسی که میاره بد تر از همه چیزه من که فکر کنم این ماهم ازدست دادم

من حدود شش ماهه اقدامم ماه گذشته کیت گذاشتم خیلی امید داشتمو نشد حالا هم میگم برو بابا بیخیال والا کلافم کرده، همش ب فکر اینیم چه شبی اقدام چه وقتی پریود کی بی بی چک والا. 

ادم بی حوصله میشه، من چون میبینم شوهرم عاشق بچه اس اینجورما وگرنه کمتر اذیت میشدم

من حدود شش ماهه اقدامم ماه گذشته کیت گذاشتم خیلی امید داشتمو نشد حالا هم میگم برو بابا بیخیال والا ک ...

منم 5 ماه اقدامم ... ان شا الله که همین ماه دوتامون باردار میشیم

و خدا همین نزدیکیست
من حدود شش ماهه اقدامم ماه گذشته کیت گذاشتم خیلی امید داشتمو نشد حالا هم میگم برو بابا بیخیال والا ک ...

مامان شدی؟

ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..‌‌‌‌‌
اخی ایشالا زودتر دوتاییمون باردار میشیم

خدا کنه....شما تهرانی؟مشکلت چیه

ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..‌‌‌‌‌