2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محمد صدرا یا امیر صدرا خووووووفتره

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️

معنی سینا میشه سوراخ کننده.منم اول خیلی دوس داشتم.قرار بود پسرداربشم بذارم سینا.😁شوهرم میگه اتفاقا اسم خوبیه واسه پسر😆😆 ولی من خوشم نیومد 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
معنی سینا میشه سوراخ کننده.منم اول خیلی دوس داشتم.قرار بود پسرداربشم بذارم سینا.😁شوهرم میگه اتفاقا ...

خخخ سوراخ كننده😂به معني دانشمند هم هست

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه
😁😁😁 اره معنی ش زیاده.ولی این یه دونه خرابش کرده دیگه

حالا سوراخ كنندش حتما منظور سوراخ كننده علم و دانشه😂😂

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه
جاااان؟؟؟؟ من از ١٤ سالگى اين اسما رو دوس داشتم برا پسر🤔🤔

من آرشاویر اینارو تو رمانا خیلی دیده بودم فک کردم توام از اونجا خوشت اومده

من خودم از رمان انتخاب کرده بودم نشیتا بارمان باراد بارسان الان میفهمم چرا همه مسخرم میکردن  

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...
من آرشاویر اینارو تو رمانا خیلی دیده بودم فک کردم توام از اونجا خوشت اومده من خودم از رمان انتخاب ک ...

😂😂😂

منم خيلى رمان ميخوندم زمان دبيرستان 

معتاد بودما🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

I’m his queen 👸🏼 He is my king 🤴🏻 Together we build our empire 🏰