2777
2789
عنوان

نظرتون راجب به این زندگی چیه خانمای با تجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 20 پست
بخدا من نه خودم نه خانوادم اصلاااا بد دهنی نمیکنیمبعد حرفای اون اصلا نبایددد به زنت بگیمثلا میگه ببخ ...

نه من میگم توهم بهش امتحانی بگو که بفهمه چه حسی داره بفهمه چقدر بده

میگه خراب بگو تو خرابی به ناموست میگی خراب .ذاتت خرابه از بنا مشکل داری

نمیدونم ولی بنظرم تو دلت نگه ندار که میشه غصه و غمباد بعدا هزار تا مشکل و بیماری سمتت میاد خواهر من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی میخوای چیکار کنی؟

تصمیمم اینه برای اخرین بار بهش فرصت بدم

اگه درست نشد یعنی نخواست زندگی کنه

حضانت دخترمو میگیرم ازش دیگه هیچی نمیخوام بره

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
نه من میگم توهم بهش امتحانی بگو که بفهمه چه حسی داره بفهمه چقدر بدهمیگه خراب بگو تو خرابی به ناموست ...

گفتم اگه من خرابم پس مشکل از غیرت توعه

انگار ن انگار سوزحرفاش بیشتر میشه

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
تصمیمم اینه برای اخرین بار بهش فرصت بدماگه درست نشد یعنی نخواست زندگی کنهحضانت دخترمو میگیرم ازش دیگ ...

ایشالا که جواب بگیری گرچه خیلی سخته تغییر دادن کسی که بزرگ دیدن خودش رو تو خرد کردن دیگران ببینه 

خدا کمکت کنه🩵

ایشالا که جواب بگیری گرچه خیلی سخته تغییر دادن کسی که بزرگ دیدن خودش رو تو خرد کردن دیگران ببینه خدا ...

قربونت میخوام اخرین سعی ام رو بکنم بعدا شرمنده دخترم نشم