2777
2789
عنوان

نفخ در بارداری

64 بازدید | 14 پست

سلام

دوستان ظهر درد پريودى داشتم كه چهل مين طول كشيد ولى بعدش درداى خفيف زير شكمى دارم گاهی راست گاهی چپ و گاهی زير شكم

نفخ هم دارم زياد كه ببخشيد خارج نميشه با اينكه معدمم كار كرد شما چيكار ميكنيد اين مواقع؟

نفخ در بارداری شایع هست 

بهترین کار پیشگیری از نفخه 

غداهای نفاخ مثل بادمجون  خیار و گوجه  نخود 

لبنیات رو محدود کن 

منم مثل شمام  رعایت که میکنم یکم خوبم 

میخوام از دکتر سوال کنم ببینم دایمتیکون میتونم استفاده کنم یا نه چون ضد نفخه

پیج 

نفخ در بارداری شایع هست بهترین کار پیشگیری از نفخه غداهای نفاخ مثل بادمجون خیار و گوجه نخود لبنیات ...

الان شما چند وقتتونه؟ شکمتون کلش سفت هست یا شل؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من توی ۱۹ هفته هستم 

یکم سفته  زیر نافم 

وقتایی که سر پا وایسم انگار یه توپه کوچیکه 

وقتایی که نفخ میکنم انگار ۷ ماهمه

پیج 

من توی ۱۹ هفته هستم 

یکم سفته  زیر نافم 

وقتایی که سر پا وایسم انگار یه توپه کوچیکه 

وقتایی که نفخ میکنم انگار ۷ ماهمه

پیج 

من توی ۱۹ هفته هستم یکم سفته زیر نافم وقتایی که سر پا وایسم انگار یه توپه کوچیکه وقتایی که نفخ میکن ...

منم توی بیست هفته، کلا شکمم سفت هست جز صبح هاا 

اونجا هم هستا ولی کمتر از بعد ناهار و مخصوصا شبااا

مثل همیم وقتمون.

تهوع ات کامل از بین رفته؟همه چی میخوری؟جنسیت بچه ات چیه؟

دختر، آره تهوع ندارم اما معدم مثل روانیا شده، و همچنان گاهی درد پریودی دارم 

و شب تا صبح هم درد لگن و کمر چون به پهلو میخوابم😂

شما چی راستی طول سرویکستون تو آنومالی چند بود؟

دختر، آره تهوع ندارم اما معدم مثل روانیا شده، و همچنان گاهی درد پریودی دارم و شب تا صبح هم درد لگن و ...

ایشالا به سلامتی

آره منم کمرم شبا خیلی درد میگیره 

دوست دارم رو کمر بخوابم ولی خب نمیشه 

طول سرویسکم لب مرزه تقریبا ۳۱  دکتر گفت مرتب باید چک بشی 

جفتمم پایینه دکتر گفت زیاد ورجه ورجه نکن بالا پایین نکن زیاد سنگین بلند نکن ببینیم چی میشه شیاف داده بهم 

من از وقتی فهمیدم باردارم تهوع شدید داشتم  خیلی وضع بدی بود 

بعد هم استرس جنگ و اینا   الانم پدر شوهرم فوت شده همش تو غم و غصه😔    غربالگریمم ریسک زده بودن ۱ به ۱۱۰ سلفری انجام دادم ریسکم پایین بود    دو روز دیگه هم میخوام برم آنومالی 

اره تو سلفری جنسیت مشخص شد پسره  من یه دختر ۱۲  ساله دارم 

شما بچه چندمته؟

پیج 

ایشالا به سلامتیآره منم کمرم شبا خیلی درد میگیره دوست دارم رو کمر بخوابم ولی خب نمیشه طول سرویسکم لب ...

الهی دورت بگردم 

منم سرویکسم مثل تو و با سونوی واژینال اینم!!! منم استراحتم!!! 

تهوع ویتامین ب۶ نداد بهت؟ من خوردم، تاثیرم داشت، آخ آخ مادر بزرگ منم به تازگیا دکتر جوابش کرده و غصه ی اونو میخورم چون خیلی وابستش بودیم، جنگم که مثل همیم دیگه در کل ، توکل به خدا 

منم سه شنبه باز باید برم طول سرویکس چک کنم 

بدشانسی تهران زندگی نمیکنم و کلی بهم فشار میاد ولی چاره چیه!؟

ایشالا به سلامتیآره منم کمرم شبا خیلی درد میگیره دوست دارم رو کمر بخوابم ولی خب نمیشه طول سرویسکم لب ...

سلفری وقتی ریسکو پایین زده یعنی ریسکی وجود نداره دیگه، نگران نباشیا

الهی دورت بگردم منم سرویکسم مثل تو و با سونوی واژینال اینم!!! منم استراحتم!!! تهوع ویتامین ب۶ نداد ب ...

خدا نکنه عزیز دلم 

آخی عزیزم خدا شفاش بده 

اره منم سونوم واژینال بود

نه دکتر گفت هیچ دارویی نخور 

ولی من یک هفته کامل شبانه روز سردرد شدید داشتم میگرنم عود کرده بود  فقط استامینفون ساده میتونستم بخورم

یه ساعتایی دیگه از کنترل خارج میشد سردردم میرفتم  درمانگاه سرم میزدم توش استامینفون و ب ۶ میزد برام 

قرص اهن ( ففو) رو هم که شروع کردم یبوست وحشتناک گرفته بودم اصلا همچین چیزی تو زندگیم تجربه نکرده بودگ خیلی فاجعه بود دیگه دکتر بهم شربت منیزیم هیدروکساید داد بهتر شدم خدا رو شکر

پیج