2777
2789
عنوان

اگه خیلی پولداربودید ب مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 33 پست
اره ،اول فامیلای درجه یک بعد دو اونا هم میشن دو

عجب ، خدا به دلمون نگاه می‌کنه اونا هم نزدیکن دیگه

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا اول به آشناها باید کمک کنی

اخه عزیزم من آشناهای خودمون رو میشناسم همین الانشم کمک که میکنی درحد خودت انتطار دارن نه بخوری ن بپوشی ن بگردی همه چیزو تقدیم کنی طرف شوهرم اینطوری آن در حالی که محتاج نیستن پس من نظرم درموردشون اینه چون امتحانشون کردم 

من هرچقدر پولدار باشم اونا از من پولدار تر هستن پس خیر

آره والا

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

وصع مالیمون شکر خدا خوبه اما اگر در حد رونالدو و این اون هم پولدار بودم مطمعنا ب کسایی که احتیاج دار ...

شاید بینشون مستمند باشه

عجب ، خدا به دلمون نگاه می‌کنه اونا هم نزدیکن دیگه

ماهه رجب 

اگه فقهی بخوای ببینی ، کمک باید اول به بستگان باشه بعد به غریبه ، یعنی حق نداری فامیلت محتاجه به غریبه کمک کنی 

در بستگان هم اولویت بندیه ، اول به درجه یک واجبه ، بعد درجه دو 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
ماهه رجب اگه فقهی بخوای ببینی ، کمک باید اول به بستگان باشه بعد به غریبه ، یعنی حق نداری فامیلت محتا ...

بله

وای من ی بار به خونواده شوهرم کمک کردم برام داستان درست کردند

متنفرم ازشون یه گرونم نمیدم به اونا به نیازمندا میدم

چرا گلم

من هرچقدر پولدار باشم اونا از من پولدار تر هستن پس خیر

دقیقا

اگه خیلیییییی پولدار بودم اره چون معتقدم وقتی کمک می‌کنی از اون طرف خدا جوابش نشون میده داخل زندگیت

البته