2777
2789

بلاگرارو میگم

البته تقصیر منه ک اینستامو پاک نمیکنم😑😂

بابا عن ی چیزی رو درمیارن بخدا

برداشته مارو با دوربین برده تو دستشویی خونشون دوتا بیبی چک زده هی میاره جلوی دوربین میگه مثبته بعدم عکس گذاشته میگه دلتون برای حاملگیم تنگ نشده بود؟😑😑😑😑

از اونور دوباره ی پست دیگه گذاشته روز عاشورا وسط خیابون عکس سونوگرافی و بیبی چک قاب کرده گرفته دستش راه میره هی هم شکمشو میاره جلو دوربین....من میگم کاش بیان شبکه خبر اعلام کنن اینستا کافی نیست....اه چندشا😑

حرفم بزنی میگن تو زندگی شخصی دیگران دخالت نکنید...بابا اگه شخصی بود که مارو نمیبرد تو دستشویی خونش! کسی که دوست نداره تو زندگیش دخالت کنن گوه میخوره اینکارارو میکنه🤢😂

عاشق گربه هام🥺💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂

نباید دنبال کنیم بزرگ شن

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉